A Venom folytatása is családbarát lesz?

A Venom producere elárulta, hogy hiába a brutális főgonosz a folytatásban, a második résznél sincs szükség a korhatáros besorolásra.

A Venom producere elárulta, hogy hiába a brutális főgonosz a folytatásban, a második résznél sincs szükség a korhatáros besorolásra.

Sokan vitatták, hogy a Sony jó döntést hozott-e, amikor a Venom nem kapott korhatáros besorolást, de alighanem jól döntöttek, hiszen minden idők legjobb nyitóhétvégéjét tudja magáénak a film a 205 millió dolláros kezdéssel. Soha egy fim sem kezdett ennyire erősen októberben, ami részben a gyerekeknek, a családoknak köszönhet.

A Sony több dologban is másolta a Marvelt a Venom készítése során. A stúdió egy olyan Pókember univerzumot készül építeni, amiben a főhős nem kap szerepet, és még erőszakmentes is lesz, hogy minél szélesebb körben elérje a nézőket. A Venom stáblista utáni jelenetében felvezették a folytatás főgonoszát, Vérontót (Woody Harrelson), így a brutális gonoszt hallva sokan egy korhatáros folytatást várnak. Ennek ellenére Avi Arad producer nem érzi szükségét ennek.

Amikor Vérontó nevét halljuk, az egyetlen dolog ami eszünkbe jut az az R-besorolás. Azonban ha ismerjük a történetét, ha igazán jártas vagy a képregényekben, akkor tudjátok, szó sincs R-ről. Ő egy megsebzett lélek, nem arról szól, hogy mit tesz, mert nincs szükség arra, hogy bemutassuk ahogy a kés az egyik helyről a másikra megy és ahogy fröcsög a vér. Meg kell mutatnunk, hogy mi a motivációja. Így született, vagy együtt kellene éreznünk vele? Mert ha sikerül olyan főgonoszt teremtenünk, akivel együtt tudunk érezni, akkor miénk a főnyeremény.

Nehéz elképzelni egy olyan filmet, melyben Vérontó szerepel és nem korhatáros, de így voltunk a Venommal is. Arad szava alapján a stúdió valami hasonló dologgal készül a folytatásnál is, ahol a brutális erőszak helyett inkább a karakter motivációját helyezik előtérbe. A kérdés már csak az, hogy ami egyszer működött, legközelebb is fog-e…

Total
18
Shares
Previous Article
Hulk Bruce Banner

Mark Ruffalo már megint elszólta magát, azúttal a Bosszúállók 4. címét

Next Article

James Gunn írhatja és rendezheti a Suicide Squad 2. részt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!