Wide Screen
Filmek

A Venom 2. elvesztette Ruben Fleischer rendezőt

Rendező nélkül maradt a Venom-folytatása, miután Ruben Fleischer rendező távozott a már bejelentett projekt éléről.

Igazi dráma van kibontakozóban a Sony Pictures háza táján, miután a stúdió elvesztette az egyik legsikeresebb alkotásának rendezőjét, miközben a folytatást néhány hónapja bejelentették, s kitűzték 2020 októberére a bemutatót. Nos, a legfrissebb hírek szerint kisebb konfliktus alakult ki Fleischer és a Sony között, miután a direktort túlságosan lefoglalja a Zombieland: Double Tap munkálatai, s így nem marad ideje a Venom 2. részre.

Fleischer teljes mellszélességgel most a Zombieland második részén dolgozik, aminek bemutatóját 2019. október 11-ére tűztek ki. A folytatásban Fleischer mellett visszatérnek az első rész forgatókönyvírói, Paul Wernick és Rhett Reese, de színészek frontján sem történt nagy változás, hiszen Emma Stone, Woody Harrelson, Abigail Breslin és Jesse Eisenberg ismét zombivadászatra indul.

Pontosan nem tudni, hogy mi áll a távozás hátterében, ugyanis a Venom 2. bemutatója egy évvel a Zombieland: Double Tap premiere után lesz, tehát bárhogy is nézzük, jócskán maradt volna idő leforgatni a következő részt, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a Venom első rész forgatását is 2017 októberében kezdték el, és így kevesebb mint egy év maradt az utómunkára. A stúdiót valószínűleg az zavarta, hogy így Fleischernek nem maradt volna elég ideje kivenni részét a tervezésből, melyben Woody Harrelson karaktere, Vérontó is komoly szerepet kap, ahogy azt elspoilerezték az első rész végén. Továbbá át kell gondolni a második részt is, nem elég már Tom Hardy neve, hiszen az első résznek nem sikerült átütő sikert aratnia a kritikusok között, szemben a rajongókkal, akik imádták, így világszerte 855 millió dollárt hozott a Sony konyhájára.

Cletus Kasady Vérontó

Még több a témában...

Vasárnap új jelenetet mutatnak be a Pókember: Hazatérésből

Nálunk is hazatalált Pókember, megjöttek a poszterek, jövő héten szinkron

Kévés Bence Mihály

Forgatási képeket és videót is kaptunk a Han Solo spin-offból

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább