Főoldal Filmek A Végtelen háború miatt előbb érkezik a Rampage – Tombolás
Filmek

A Végtelen háború miatt előbb érkezik a Rampage – Tombolás

Dwayne Johnson következő filmje, a Rampage – Tombolás előbb kerül a mozikba, miután a Marvel előrébb hozta a Végtelen háború bemutatóját.

739

Dwayne Johnson következő filmje, a Rampage – Tombolás előbb kerül a mozikba, miután a Marvel előrébb hozta a Végtelen háború bemutatóját.

Dwayne Johnson főszerepében érkező játékadaptációt az eredeti tervek szerint április 20-től vetítették volna a mozikban, azonban a napokban a Marvel Studios úgy döntött, hogy a világszerte április végén mutatják be a Bosszúállók: Végtelen háborút – május 4-én került volna csak képernyőre Amerikában és más országokban. Ezért a Warner Bros. stúdió is módosította a Rampage bemutatóját, és egy héttel korábbra, április 13-ára tűzte ki a premiert.

Davis Okoyét (Dwayne Johnson) születésétől fogva szoros kapcsolat fűzi egy gorillához, George-hoz. Most azonban egy genetikai kísérlet kudarcba fulladt, az addig szelíd és csendes gorilla egyik napról a másikra megvadul és óriásira nő. Hamarosan kiderül, hogy nem csak Georgera hatott a kísérlet, ugyanis olyan szörnyek tűnnek fel, mint egy repülő farkas vagy egy óriási krokodil, és miközben a szörnyek célba veszik Észak-Amerikát, mindent elpusztítanak, ami útjukba áll. Így Okoyéra és csapatára, a mérnökökből álló tudósokra hárul a feladat, hogy fékezzék meg ezeket a szörnyeket.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

vaiana 2
Filmek

Dwayne Johnson és Auli’i Cravalho visszatérnek a Vaiana 2-ben

Egy új pillanatkép egy különös szigetet is leleplez a háttérben.

Dwayne Johnson
Filmek

Dwayne Johnson egy dallal jelentette be, mi lesz a következő filmje

Dwayne Johnson élő műsorban árulta el a rajongóknak, hogy melyik projektben láthatjuk...

Dwayne Johnson
Filmek

A sztrájkok alatt Dwayne Johnson újra ringbe szállt egy pankráción

Az egykori pankrátor visszatért, Dwayne Johnson újra a kötelek között találta magát...