a
FőoldalFilmekA Végtelen háború miatt előbb érkezik a Rampage – Tombolás

A Végtelen háború miatt előbb érkezik a Rampage – Tombolás

Dwayne Johnson következő filmje, a Rampage – Tombolás előbb kerül a mozikba, miután a Marvel előrébb hozta a Végtelen háború bemutatóját.

Dwayne Johnson főszerepében érkező játékadaptációt az eredeti tervek szerint április 20-től vetítették volna a mozikban, azonban a napokban a Marvel Studios úgy döntött, hogy a világszerte április végén mutatják be a Bosszúállók: Végtelen háborút – május 4-én került volna csak képernyőre Amerikában és más országokban. Ezért a Warner Bros. stúdió is módosította a Rampage bemutatóját, és egy héttel korábbra, április 13-ára tűzte ki a premiert.

Davis Okoyét (Dwayne Johnson) születésétől fogva szoros kapcsolat fűzi egy gorillához, George-hoz. Most azonban egy genetikai kísérlet kudarcba fulladt, az addig szelíd és csendes gorilla egyik napról a másikra megvadul és óriásira nő. Hamarosan kiderül, hogy nem csak Georgera hatott a kísérlet, ugyanis olyan szörnyek tűnnek fel, mint egy repülő farkas vagy egy óriási krokodil, és miközben a szörnyek célba veszik Észak-Amerikát, mindent elpusztítanak, ami útjukba áll. Így Okoyéra és csapatára, a mérnökökből álló tudósokra hárul a feladat, hogy fékezzék meg ezeket a szörnyeket.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.