Close


Közelgő események

Előzetesek

A védelmező 3. első előzetese már magyarul is elérhető, amiben Denzel Washington az olasz maffiával húz ujjat

A védelmező 3. előzetese már magyar szinkronnal is elérhető.

  • PublishedMay 7, 2023

A Sony Pictures még április végén a Las Vegas-i CinemaCon alatt mutatta be Denzel Washington főszereplésével, Antoine Fuqua rendezőtől A védelmező 3. rész első előzetesét. A filmről eddig keveset tudni, de valószínűleg ez lesz a sorozat utolsó felvonása. Washington által játszott Robert McCall Olaszországba megy, a szlogen ezúttal is az, hogy “az igazságszolgáltatás nem ismer határokat”, és egyúttal ez lesz a franchise első olyan része, aminek a fő cselekménye Bostonon kívül játszódik.

A filmben láthatjuk még Dakota Fanninget, aki korábban A tűzben edzett férfi című filmben tűnt fel Washington oldalán. Egyelőre nem tudni, hogy az ő karaktere lesz-e az a személy, akinek Washington segít – vagy esetleg az ellenfél, ami viccesen megfordítaná a korábbi kapcsolatukat. Antoine Fuqua tavaly interjút adott a Slashfilmnek, és az első részleteket máris elkotyogta, hogy mire számíthatnak a rajongók a folytatásban, kezdve azzal, hogy a film “remélhetőleg egy kicsit többet fog elárulni Robertről. Igen, azt hiszem, ez a kulcs, hogy többet tudjunk meg Robert McCallról”.

A védelmező készítésénél az 1980-as években futó azonos című tévésorozatát vették alapul, amelynek középpontjában egy magasan képzett ügynök áll, aki felajánlja képességeit, hogy igazságot szolgáltasson a rászorulóknak. A mozifilmek sikere után a CBS 2021-ben egy felújított tévés változatottal próbálkozott, amelynek főszerepében Queen Latifah alakítja Robyn McCallt.

Washington és Fanning mellett feltűnik még Gaia Scodellaro, Eugenio Mastrandrea, Remo Girone, Sonia Ammar, Daniele Perrone, Andrea Scarduzio és Andrea Dodero. Az új részt ismét Fuqua rendezte, a forgatókönyvet Richard Wenk írta.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.