Főoldal Sorozatok A Vasszív forgatási fotója egy olyan karakterre utalhat, aki szorosan kötődik Doctor Strange-hez
Sorozatok

A Vasszív forgatási fotója egy olyan karakterre utalhat, aki szorosan kötődik Doctor Strange-hez

Javában tart a Vasszív forgatása, ahol egy újabb szereplőt is kiszúrtak.

351
Vasszív

A Marvel Studios Vasszív című sorozatát még mindig forgatják, de a karaktert már saját sorozata előtt láthatjuk a jövő héten érkező Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmben. A forgatásról több kép is kiszivárgott már, a legújabb fotókon pedig egy olyan karaktert szúrhatunk ki, aki a képregényekben szorosan kötődik Doctor Strange-hez.

Az egyik rajongói Twitter-fiók osztotta meg a képeket a forgatásról, amelyek közül az egyiken egy üzlet kirakatát láthatjuk “Stanton’s Sweets, Reads, & More” felirattal. Bár ez önmagában valószínűleg nem jelentene túl sokat, egy pletyka szerint a nemrég csatlakozott színész, Regan Aliyah (XO, Kitty) fogja játszani Zelmát. Bár a fotókon valójában nem szerepel az említett karakter, de nagyon úgy fest, hogy Zelma Stanton is felbukkan majd a Marvel Studios sorozatában.

A képregényekben Stanton Doctor Strange szövetségese volt, aki végül a tanítványa és a Sanctum Santorum könyvtárosa lett. A sorozathoz egyelőre nem kaptunk semmilyen útmutatót, hogy mire számíthatunk, ezért nehéz megjósolni, hogy Stanton milyen szerepet kap a készülő sorozatban. Azon sem lepődnénk meg, ha Riri Williams meglátogatná őt, hogy tanácsot kérjen tőle a Csuklyás – és Mephisto – által jelentett misztikus fenyegetés leküzdéséhez.

A Vasszív főszereplői Dominique Thorne, Anthony Ramos, Manny Montana, Alden Ehrenreich, Shea Couleé és Zoe Terakes. Sam Bailey-t (Brown Girls) és Angely Barnes-t (Mythic Quest) nemrég jelentették be rendezőként, de a Fekete Párduc 2. rendezője, Ryan Coogler is részt vett producerként a projekten saját produkciós cégén keresztül.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.