Főoldal Filmek A Vasember rendezője mutatott egy olyan stáblista utáni jelenetet, amit eddig még soha nem láthattunk Nick Furyról
Filmek

A Vasember rendezője mutatott egy olyan stáblista utáni jelenetet, amit eddig még soha nem láthattunk Nick Furyról

Nick Fury beszól Vasembernek a film eddig nem látott stáblista utáni jelenetében.

584
Vasember
Forrás: Marvel Studios

A 2008-as Vasember sok szempontból fontos volt, ezzel a filmmel vette kezdetét a filmtörténelem legnagyobb filmes univerzuma. A stáblista utáni jelenetben felvezették a folytatást és a Bosszúállókat, tegnap pedig Jon Favreau rendező egy eddig soha nem látott felvételt is mutatott, amiben Nick Fury kicsit mást mond, mint amit a végső vágásban hallhattunk.

A Marvel Studios a 2008-as Vasemberben végig a S.H.I.E.L.D. létezéséről beszélt, de azok a rajongók, akik a stáblista végéig kitartottak, meglepetésként láthatták Samuel L. Jacksont Nick Fury szerepében. A mozikban is bemutatott végső változatban Fury a Robert Downey Jr. által alakított Tony Starknak a Bosszúállók kezdeményezéséről mesélt, és ezzel előkészítette a terepet a Föld leghatalmasabb hőseinek, hogy csapatban vegyék fel a harcot az univerzum gonosz erőivel.

A mandalóri 3. évad bemutatója alkalmából Jimmy Kimmel Live! műsor vendége volt Favreau, ahol bemutatta ezt a bizonyos jelenetet is. A rendező elárulta, hogy csak a móka kedvéért vették fel a jelenetet, tudta, hogy nem ezzel fog véget érni a film.

Ebben jelenetben egy hasonló szóváltást hallhatunk Fury és Stark között, csak azzal a különbséggel, hogy ez úgy végződik, hogy a S.H.I.E.L.D. igazgatója kérdőre vonja Vasembert, hogy mégis ki a fene ő, majd utalva Stark utolsó mondatára (“Én vagyok Vasember.”), Fury csak annyit mond: “Én vagyok Nick Fury, te faszfej.” Ez is csak azt mutatja, hogy mennyire sok felvétel lehet a Marvel Studios birtokában, amiket eddig még nem láthattak a rajongók.

Bár sokat nem láttunk, néhány éve próbált enyhíteni a helyzeten, s bemutattak néhány olyan felvételt, amiről álmodoztak a rajongók; például a The Infinity Saga dobozos szettje rengeteg olyan anyagot mutatott be, amiket kivágtak a filmből, vagy újraforgattak. Reméljük, hogy a stúdió megtartja a szokását, s a The Multiverse Saga befejezése után kapunk egy gyűjtői kiadást, amiben ismét felvételeket láthatunk az MCU eddig legcsalódáskeltőbb fázisairól.

Visszatérve Furyra, Jackson által alakított karakterrel legközelebb a Disney+ Titkos invázió című sorozatában találkozhatunk. A sorozatot idén fogják bemutatni, noha pontos megjelenési időpontot még nem kapott a sorozat. Emellett várhatóan a Marvelek című filmben is feltűnik majd, de egyelőre nem világos, hogy a két projektet hogyan kapcsolják össze a készítők.

Robert Downey Jr. ideje lejárt, a Bosszúállók: Végjáték grandiózus fináléjában Vasember feláldozta magát az univerzumért, de ennek ellenére a legújabb pletykák szerint még egyszer utoljára beöltözhet a Bosszúállók: Titkos háborúban, de kezeljük fenntartásokkal ezeket az állításokat.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.