Főoldal Sorozatok A Varyst alakító színész még négy évvel a Trónok harca lezárása után is hihetetlenül frusztrált a karakterével kapcsolatosan
Sorozatok

A Varyst alakító színész még négy évvel a Trónok harca lezárása után is hihetetlenül frusztrált a karakterével kapcsolatosan

A Varyst megformáló Conleth Hill szűnni nem akaró csalódottságát fejezte ki a karakterével kapcsolatosan, 4 évvel a széria lezárása után.

235
Trónok harca

A Varyst alakító színész őszintén beszélt karaktere sorsáról a Trónok harca fináléja után, és az azzal kapcsolatos frusztrációiról. Az ír színész a Lord Varys névre hallgató suttogók mesterét alakította az HBO hatalmas népszerűségnek örvendő fantasy-sorozatában. A negyedik évad végén Tyrion megölte az apját, Tywint, ezért Varys kénytelen volt áthajózni a Keskeny-tengeren, hogy behódoljon Daenerys Targaryennek.

A Pók néven is emlegetett Varys azonban észrevette a Daenerys őrületére utaló jeleket és letette voksát a jogos örökös, Havas Jon mellett. Ez végzetes hibának bizonyult, s végül a sárkánytűz emésztette el a tehetetlen Varyst. A The Timesnak nyilatkozva Conleth Hill szerint az általa megformált Varys karaktere az utolsó évadra visszafejlődött.

Azt hittem, hogy valamit rosszul csináltam. Az utolsó két évadig még véletlenül sem volt okom a panaszra. Egyszerűen csak frusztráltnak éreztem magam az utolsó szezonok miatt, mert Varys már nem volt a megszokott, a mindentudó karakter. Szerintem az írók egyféleképpen vélekedtek a lezárásról, az HBO pedig teljesen máshogy látta a dolgokat. Úgy éreztem, hogy az utolsó évadot egy kicsit elkapkodták. Vigasztalhatatlan voltam, de kezdek kibékülni a gondolattal.

Conleth Hill

A hatalmas rajongótábor és a kritikusok elismerő szavai ellenére a Trónok harca utolsó évadát sokan a sorozat legrosszabbjának tartják. A legtöbben a gyenge forgatókönyv, az elkapkodott történet és a botrányos befejezés miatt kritizálták az utolsó szezont. Sok, a produkcióban részt vevő színész azóta megosztotta a sorozat lezárásával kapcsolatos negatív álláspontját.

Az Arya Starkot alakító színésznő is elégedetlen volt

Az Arya Starkot megformáló Maisie Williams csak visszhangozni tudta a rajongók gondolatait és egyáltalán nem volt elégedett a lezárással. “Azt akartam, hogy [Arya] ölje meg Cersei-t, még ha bele is hal a próbálkozásba. Még a Jaimevel töltött utolsó pillanataiban is azt hittem, hogy a férfi leveszi az arcát, [kiderül, hogy Arya] és mindketten meghalnak. Végig azt hittem, hogy csak ez hajtja Aryát.”

Azonban voltak olyan színészek, akik a végsőkig kitartottak a sorozat mellett. A Szürke Férget alakító Jacob Anderson szerint a lezárást méltatlanul fogadták ahhoz képest, hogy mennyi munkát öltek bele a produkcióba. “Ezer és ezer ember dolgozta ki a lelkét [az utolsó évad során]. Aztán amikor debütált, akkor az emberek egyöntetűen azt mondták, hogy ‘Ezt az egész évadot újra kéne forgatni.’ Ez szörnyű. Ez a legrosszabb dolog a világon. Ez nagyon elszomorító volt.”

A Trónok harca összes évada elérhető a HBO Max kínálatában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmek

Kiderült, mikortól lesz elérhető az Aquaman és az Elveszett Királyság az HBO Maxon

Aquaman és Fekete Manta visszavágóját hamarosan az HBO Maxon is megnézhetjük.

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat márciusban az HBO Max

Márciustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Sorozatok

Új Trónok harca-spinoff sorozat készülhet

A Batman 2. íróját bíznák meg Aegon hódításainak megírásával.