Vaják

A Vaják nyitószezonja nem dolgozza fel a teljes első könyvet

A sorozat egyik executive producere nemrégiben a történet némely részletét árulta el.

A sorozat egyik executive producere nemrégiben a történet némely részletét árulta el.

Tomek Baginski egy interjúban elmondta, hogy az első, Az Utolsó Kívánság című Witcher-könyv akkora terjedelmű, hogy nem is tudták a The Witcher, vagy ahogy a magyar fordításban szerepel, a Vaják első nyolc epizódjában teljesen feldolgozni. A producer így fogalmaz:

Valójában az első könyvben annyi történetszál van, hogy képtelenség lett volna mindezeket nyolc epizódba besűríteni. Lauren (S. Hissrich, a sorozat showrunnere) azonban remek munkát végzett, kiválóan szelektálta Geralt történeteit, és Cirinek, valamint Yennefernek is megfelelő háttérsztorit adott. Fontos kiemelni azonban, hogy mi egy nagyobb, szerteágazó történetben gondolkodunk, így a főszereplők mellett a mellékkaraktereket is építenünk kellett.

Az Andrzej Sapkowski regényei alapján készülő széria főszerepeit Henry Cavill, Anya Chalotra, és Freya Allan alakítják. A Netflix bízik a sorozatban, ennek jele, hogy immáron biztosan készül a második évad is, sőt, a sorozat showrunnere korábban kifejtette, hogy az ő fejében már a hetedik évadig összeállt a sztori.

The Witcher

Az első beszámolók szerint a Vaják első évada fenomenálisra sikerült, így már érthető, hogy egy hónappal a bemutató előtt a Netflix miért rendelte be a második évadot is. A Vaják első szezonját december 20-án mutatják be a világ legnagyobb streamingszolgáltatóján, amit közkívánatra már magyar szinkronnal is nézhetnek a rajongók.

Total
14
Shares
Previous Article

Szivárog a Cyberpunk 2077

Next Article
Fekete Özvegy

Befutott a Fekete Özvegy-film első előzetese, benne rengeteg budapesti helyszínnel

Related Posts
Tovább

Téli szünetre ment a Walking Dead!

A szünet előtti utolsó rész azonban teljesen felborította az eddigi menetrendet, és a folytatást egy új mederbe terelte. Persze ez a változás már rá is fért erre az évadra, hiszen az eddigi epizódok főként hőseink megpróbáltatásairól szóltak, és elég kevés alkalommal tudtunk bárminek is örülni.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!