Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Vaják nyitószezonja nem dolgozza fel a teljes első könyvet

A sorozat egyik executive producere nemrégiben a történet némely részletét árulta el.

Tomek Baginski egy interjúban elmondta, hogy az első, Az Utolsó Kívánság című Witcher-könyv akkora terjedelmű, hogy nem is tudták a The Witcher, vagy ahogy a magyar fordításban szerepel, a Vaják első nyolc epizódjában teljesen feldolgozni. A producer így fogalmaz:

Valójában az első könyvben annyi történetszál van, hogy képtelenség lett volna mindezeket nyolc epizódba besűríteni. Lauren (S. Hissrich, a sorozat showrunnere) azonban remek munkát végzett, kiválóan szelektálta Geralt történeteit, és Cirinek, valamint Yennefernek is megfelelő háttérsztorit adott. Fontos kiemelni azonban, hogy mi egy nagyobb, szerteágazó történetben gondolkodunk, így a főszereplők mellett a mellékkaraktereket is építenünk kellett.

Az Andrzej Sapkowski regényei alapján készülő széria főszerepeit Henry Cavill, Anya Chalotra, és Freya Allan alakítják. A Netflix bízik a sorozatban, ennek jele, hogy immáron biztosan készül a második évad is, sőt, a sorozat showrunnere korábban kifejtette, hogy az ő fejében már a hetedik évadig összeállt a sztori.

The Witcher

Az első beszámolók szerint a Vaják első évada fenomenálisra sikerült, így már érthető, hogy egy hónappal a bemutató előtt a Netflix miért rendelte be a második évadot is. A Vaják első szezonját december 20-án mutatják be a világ legnagyobb streamingszolgáltatóján, amit közkívánatra már magyar szinkronnal is nézhetnek a rajongók.

Még több a témában...

Sok mindent megtudunk a Man of Steel 2-ről

Kévés Bence Mihály

Superman feltámadt a legújabb Az Igazság Ligája poszteren

Kévés Bence Mihály

A Netflix véletlenül elárulta, hogy mikor fogják bemutatni a The Witcher-sorozatot

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább