Főoldal Előzetesek A Transformers: A fenevadak kora új előzetesében állatokká alakult robotok harcolnak Optimus Fővezér oldalán
ElőzetesekBREAKING

A Transformers: A fenevadak kora új előzetesében állatokká alakult robotok harcolnak Optimus Fővezér oldalán

Akciódús előzetest kapott a Transformers: A fenevadak kora, melyben állatokká alakult robotokat láthatunk.

338

A Paramount bemutatta a Transformers: A fenevadak kora új előzetesét. A legújabb rész az ŰrDongó után játszódik, még Michael Bay filmjei előtt, ami egyfajta rebootként szolgál. A film nagyjából egy évtizeddel Michael Bay Transformers-je előtt játszódik – és Steven Caple Jr. rendező ezzel megpróbálja bemutatni a rajongóknak, hogy Optimus hogyan vált az Autobotok népszerű vezetőjévé.

A Transformers-univerzumban játszódó A fenevadak kora közvetlenül a 2018-as ŰrDongó című spin-off után játszódik. Amellett, hogy a nemes Autobotok és a fondorlatos Álcák közötti háború új eseményeit mutatják be, a filmben eddig nem látott új “fajokat” is megismerhetünk, a Maximalokat és a Predaconokat. Ezek a lények képesek felvenni bármilyen formát, de ahogy a videóban is látható, előszeretettel változnak valami félelmetes állattá, például Konggá. A két csoport a világ minden táján megküzd egymással, Brooklyntól egészen a perui Machu Picchuig harcolnak majd.

A fenevadak kora feltárja majd az Autobotok csapatának eredetét a Földön, és megmagyarázza, miért akarja Optimus Fővezér olyan elszántan megvédeni apró kék bolygónkat. Végül a film bemutatja a Terrorconokat, az Álcák egy csoportját, akik képesek rémisztő szörnyekké változni. Mivel az események az első Transformers-film előtti időkben játszódnak, a rajongók egy vadonatúj történetet kapnak, amely segít megmagyarázni, hogyan váltak kedvenc hőseik közül néhányan a Föld védelmezőivé. Az új részre tekinthetünk úgy is, mint a filmsorozat újrakezdésére, azonban mivel az új rész időben jóval előbb játszódik, nem kell “eltörölni” Michael Bay filmjeit.

A hivatalos szinopszis szerint a Transformers filmszéria visszatér a 14 évvel ezelőtt megszokott akcióhoz és látványvilághoz, amivel az eredeti Transformers-film magával ragadta a mozilátogatókat világszerte. A fenevadak kora egy ’90-es évekbeli világjáró kalandra kalauzolja a nézőket, s a Maximalokat, Predaconokat és a Terrorconokat mutatja be az Autobotok és az Álcák között dúló harcban a Földön. A film alapjául szolgáló televíziós sorozat 1996-ban debütált és 1999-ben mutatták be az utolsó részt. A Beast Wars: Transformers a jövőben játszódik, az 1980-as The Transformers eseményei után. A sorozat az Autobotok és az Álcák leszármazottjait, a Maximalokat és a Predaconokat mutatja be, olyan transformereket fog a középpontba állítani, akik nem járművekké, hanem állatokká változnak. A legismertebb vadak Airazor, aki sólyommá, Rhinox orrszarvúvá, a Maximalek vezetője pedig gorillává képes átalakulni.

A filmet rendezte Steven Caple Jr. Joby Harold és James Vanderbilt forgatókönyvéből. Főszerepben Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Vélez és Tobe Nwigwe. Optimus Fővezér ezúttal is Peter Cullen hangján szólal meg, míg a Maximálok vezetője, Optimus Primal hangjának Ron Perlmant választották. Mint nemrég kiderült, Pete Davidson is megszólaltatja majd Mirage Autobotot, Michelle Yeoh pedig az Airazor néven ismert Maximal hangja lesz.

Transformers: A fenevadak kora országos bemutatója 2023. június 8-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

peter cullen
Filmek

Életműdíjat kap Peter Cullen, Optimusz fővezér hangja

Frank Welker után végre Peter Cullen is életműdíjat kap, amiért immár közel...

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

Alternatív nyitójelenettel érkeznek a Transformers: A fenevadak kora lemezes kiadásai

A lemezek több mint egy órányi extra anyagot tartalmaznak és az egyik...