Főoldal Filmek A Top Gun: Maverick már a Bosszúállók: Végtelen háború című filmet is túlszárnyalta az Egyesült Államokban
Filmek

A Top Gun: Maverick már a Bosszúállók: Végtelen háború című filmet is túlszárnyalta az Egyesült Államokban

Nem lehet megállítani a Top Gun: Mavericket a mozikban.

164
Top Gun: Maverick

A nagysikerű Top Gun: Maverick újabb elképesztő mérföldkőhöz érkezett az amerikai mozikban, mivel most már hivatalosan is megelőzte a Bosszúállók: Végtelen háború című filmet, és 679 millió dolláros bevételével a hatodik legnagyobb bevétellel záró film lett az amerikai mozik jegybevételi listáján.

A Box Office Mojo beszámolója szerint a Top Gun: Maverick most a Fekete Párduc 700 millió dolláros bevételéhez közelít, és bár ez egy újabb kihívás lehet a filmnek, az 1986-os Top Gun folytatása még mindig van esélye az újabb helyért, hogy megelőzze a Marvel Studios királyának önálló filmjét a listán. Noha Tom Cruise legújabb filmjét májusban mutatták be a mozikban, ennek ellenére kis túlzással még mindig szárnyal a jegyeladásokban.

Bár a cél egyértelmű, hogy mit szeretnének megdönteni a tengerentúlon ezzel a filmmel, egyszerűen nem biztos, hogy elég gyors ahhoz, hogy megelőzze az Avatar 760 millió dolláros bevételét, a Pókember: Nincs hazaút 804M dolláros eladását, a Bosszúállók: Végjáték 858 millió dolláros zárását, vagy a Star Wars: Az ébredő Erő 936M dolláros box office eladását az Államokban.

Világszerte a Top Gun: Maverick jelenleg a 13. helyen áll 1,3 milliárd dollárral, és éppen csakhogy lemarad a Bosszúállók: Ultron kora mögött, ami 1,4 milliárd dollárt termel a kasszákból, valamint a Jégvarázs 2. 1,45 milliárd dolláros eredménye mögött.

A Top Gun: Maverick szárnyalását feltehetően nem fogják megállítani a mozikban az elkövetkező hetekben sem, bár a rajongók augusztus 23-ától már digitálisan is birtokba vehetik a folytatást. A film november 1-jén érkezik a fizikai 4K Ultra HD és Blu-ray kiadásra is. Azok, akik inkább megvásárolják a filmet, több mint két órányi bónusz tartalmat kapnak, többek között a szereplők intenzív repülési kiképzési programjaikról láthatnak felvételeket, valamint Tom Cruise-t, aki saját régi, II. világháborús P-51 Mustangját vezeti.

Top Gun: Maverick
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Napóleon
Filmek

Box Office: Az éhezők viadala előzményfilmje a Kívánság és a Napóleon előtt

A box office tábla élére állt, de ez még egy hosszú hadjárat...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Filmek

Box Office: Gyengén kezdett Az éhezők viadala előzményfilmje, de mindenki a Marvelek hatalmas visszaeséséről beszél

Bemutatták Snow elnök felemelkedéséről szóló Az éhezők viadala előzményfilmjét a mozikban.

Marvelek
Filmek

Box Office: Az MCU eddigi leggyengébb bevételével nyitott a Marvelek

Ennyire rosszul még egy film sem kezdett az MCU-ban, mint a Marvelek.