A Top Gun: Maverick írójával érkezik a Szemfényvesztők folytatása

A Lionsgate megkereste Eric Warren Singert a Szemfényvesztők harmadik részével kapcsolatban.

A Lionsgate megkereste Eric Warren Singert a Szemfényvesztők harmadik részével kapcsolatban.

A Szemfényvesztők-franchise kifejezetten sikeres volt a kasszáknál, azonban immáron négy év telt el a második epizód bemutatója óta, a stúdió azóta is folyamatosan kereste a folytatás lehetőségeit, most azonban úgy tűnik, hogy egy kicsit konkrétabb fejleményekről tudunk beszámolni. A Lionsgate bejelentette, hogy fejlesztés alatt áll a harmadik rész forgatókönyve, ehhez pedig felkérték Eric Warren Singert.

Az ő neve leginkább az Amerikai botrány kapcsán lehet ismerős a filmrajongók számára, ezért a munkájáért egy Oscar-jelölést is bezsebelhetett az író. Ezen felül a készülő Top Gun: Maverick is az ő nevéhez fűződik. A stúdió így kommentálta Warren érkezését:

Ericet mindig is lenyűgözte a sorozat mitológiája, az illúzió ereje, épp ezért nagy elhivatottsággal vágott bele a munkába, szeretné új szintre emelni a négy lovas kalandjait. A bűvészek is tudják, hogy egy trükköt sem lehet túl sokáig használni, így mi is radikálisan más irányba akarunk elmozdulni.

A filmeket egyébiránt impozáns szereplőgárda jellemezte, feltűnt többek között Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Dave Franco és Jesse Eisenberg is. Mindkét epizód alapvetően a bűvésztrükkökre és a meglepetésekre építettet, a készítők ezeket ötvözték különböző thriller elemekkel. Mindezek ellenére sokan kritizálták a forgatókönyvek logikátlanságát, bár ezen új író segíthet.

Ti mit gondoltok a koncepcióról? Szükség van a folytatásra?

Total
4
Shares
Previous Article
AMC Theatres

Az AMC Theatre annyira berágott, hogy nem hajlandó a Universal Pictures filmjeit vetíteni a jövőben

Next Article

Érkezik az utolsó kiegészítő a Star Wars: Battlefront 2-höz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!