Top Gun: Maverick

A Top Gun: Maverick hivatalosan is Tom Cruise valaha készült legjövedelmezőbb alkotása

A Top Gun folytatását négy hete mutatták be a mozikban.

Benne volt a pakliban, hogy Tom Cruise legújabb filmje rekordokat dönt majd a hollywoodi sztár karrierjében. Az első hétvégén máris összejött egy siker, ugyanis a színész karrierjének legjobb nyitóhétvégéját hozta össze a film, és a rajongók lelkesedése töretlen azóta is, és egy új összesítő jelentés szerint a Top Gun folytatásával keresett legtöbbet a jegypénztáraknál.

A Top Gun folytatását négy hete játsszák a mozikban, és a legfrissebb box office adatok alapján újabb mérföldkőhöz érkezett. Miután több mint 800 millió dollárt keresett a világ mozipénztárakban, a Top Gun: Maverick hivatalosan is Tom Cruise minden idők legjövedelmezőbb filmje. A Variety beszámolója szerint a Top Gun: Maverick megelőzte a Mission: Impossible – Utóhatás 791 millió dolláros bevételét, és ezzel megszerezte az első helyet Cruise karrierjében. Elemzők szerint akár még a hőn áhított egymilliárd dolláros álomhatár is összejöhet neki. A Top Gun: Maverick jelenlegi globális összbevétele 806,4 millió dollárt tapossa, amelyből 422,2 millió dollár Észak-Amerikából jött össze.

A Memorial Day hétvégén debütált a film, s 160,5 millió dollárt hozott az amerikai piacon. A második és harmadik hétvégén 90 millió, illetve 51 millió dollárt keresett a tengerentúlon. Még mindig sokan váltanak jegyet a vadászpilóták legjobbjaira, de új kihívók is feltűntek a radaron a Lightyear animációs és a Jurassic World: Világuralom című filmek tekintetében.

Top Gun: Maverick
Total
19
Shares
Previous Article
Herkules

Az Aladdin rendezőjével készül a Hercules élőszereplős film

Next Article
Flash

Egy jelentés szerint betelt a pohár, és a Warner Bros. kirúgja Ezra Millert a The Flash bemutatója után

Related Posts