Főoldal Filmek Mordóval és Wonggal is csúnyán elbánt Skarlát Boszorkány a Doctor Strange az őrület multiverzumában koncepciórajzain
Filmek

Mordóval és Wonggal is csúnyán elbánt Skarlát Boszorkány a Doctor Strange az őrület multiverzumában koncepciórajzain

Szó szerint lefejezték volna a Titkos tanok mesterét a Doctor Strange 2. részében.

470
Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange az őrület multiverzumában végül is nem volt több, mint egy kis ízelítő, hogy mi vár ránk a Multiverzumban. Láttunk nagy vendégszereplőket más szerepekben, ugyanakkor sok-sok elvarratlan szál maradt a film után. Korábban már kaptunk terveket a filmhez, most pedig újabb koncepciórajzok láttak napvilágot Mordo és Wong végzetéről.

Azt már tudjuk, hogy a forgatás közben néhány szeizmikus változtatásra került sor, többek között egy kivágott nyitójelenet, amelyben Mordo és a Skarlát Boszorkány harcára került volna sor. Az ütközetet nem élte volna túl a rossz útra tévedt karakter, és valószínűleg sokan megnézték volna ezt az összecsapást, de nagy jelentőséget nem tulajdonítottak neki, ezért is vetették el az ötletet. A Doctor Strange után Mordót nem láttuk visszatérni a fő idősíkon, ugyanakkor a mester variánsa visszatért tavaly a folytatásban. A most bemutatott koncepciórajzokon a 616-os Földön megismert Mordót láthatjuk.

Egy másik koncepciós rajzon Wongot látjuk a padlón heverni. Wanda szörnyű kegyetlenséggel végzett a Titkos tanok mesterével. A tervből nem derült ki, hogy erre mikor és hol került volna sor, de ez sem nyerte el a készítők tetszését, ezért elvetették az ötletet.

Mordo és Wong is nagy valószínűséggel meghatározó szerepet kap a Doctor Strange 3-ban, bár még nem kapott megerősítést a folytatás, a pletykák szerint a Bosszúállók: A Kang-dinasztia és a Bosszúállók: Titkos háború között érkezik majd a harmadik rész. Amennyiben igaz a feltevés, akkor az óra már ketyeg, szóval hamarosan hírt is kaphatunk a projektről.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.