Főoldal Sorozatok A Titkos invázió szinopszisa alapján ez lesz a Disney+ első crossover eseménysorozata
Sorozatok

A Titkos invázió szinopszisa alapján ez lesz a Disney+ első crossover eseménysorozata

Nagyobb mértékű lehet a Titkos invázió-sorozat, mint gondoltuk.

385
Skrull

A Titkos invázió című Disney+ sorozat új szinopszisa alapján ez lesz a Marvel Studios első “crossover eseménysorozata”. A Titkos invázió képregényes változata egy grandiózus eseménysorozat volt, amely azzal kezdődött, hogy alakváltó Skrullok beépültek a Föld leghatalmasabb hősei közzé, hogy átvegyék az irányítást a bolygón. Kirobbant a háború, és egy invázióra került sor (amit bármennyire furcsa, de végül Norman Osborn állított meg).

Minden jel arra mutat, hogy a Disney+ tévésorozata sokkal kisebb léptékű lesz, főszerepben Samuel L. Jackson Nick Furyját látjuk, aki megpróbálja megakadályozni, hogy egyáltalán az invázió kirobbanjon. Azonban nem szabad alábecsülni a sorozatot a most megjelent szinopszis alapján: “a Titkos invázió egy újonnan bejelentett sorozat, amely a Disney+-ra érkezik, és amelynek főszereplői Samuel L. Jackson, mint Nick Fury és Ben Mendelsohn, mint a Skrull Talos” – olvasható a streaming szolgáltató hivatalos leírásában – “olyan karakterek, akik először a Marvel Kapitányban találkoztak. A crossover eseménysorozat az alakváltó Skrullok frakcióját mutatja be, akik évek óta közöttünk élnek a Földön.

A “crossover eseménysorozatként” megnevezés utalhat más filmekre és tévésorozatokra, vendégszerepekre és akár fontosabb történésekre is. Erre lehet gonodlni Cobie Smulders (aki Maria Hillt alakítja) legutóbbi nyilatkozatából.

Úgy értem, ha belegondolunk abba a világba, amiben ők vannak, a Skrullok már azóta léteznek, hogy a Marvel Kapitányban láttuk őket. Egyre nagyobb számban gyarapodtak. És hogy jók-e? Vagy rosszak? A sorozatban kiderül. De az biztos, hogy sokan vannak, és így ez egyfajta ‘Megbízhatok benned? Nem bízhatok benned? És ez nagyon király. Biztosan hogy sok feszültséggel jár.

Cobie Smulders

Kíváncsian várjuk, hogy a sorozat milyen hatással lesz a Marvel Moziverzum jövőjére nézve, főleg azok után, hogy pont a 5. fázis elején (és a The Marvels bemutatója előtt) jön ki. Valami azonban azt súgja, hogy a Skrullok nem jelentenek majd akkora fenyegetést, mint a képregényekben, és mindezt abból gondoljuk, hogy a The Multiverse Saga főgonosza Kang, a hódító lesz.

Titkos Invázió
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...