Főoldal Sorozatok A Titkos invázió évadzárója kapta az MCU legalacsonyabb értékelését
Sorozatok

A Titkos invázió évadzárója kapta az MCU legalacsonyabb értékelését

Pocsék befejezést kapott az MCU legújabb sorozata, a Titkos invázió.

96
Titkos invázió

Úristen, hát milyen befejezés volt ez?! A szó szoros értelmében a lehető legrosszabb befejezést kapta a Titkos invázió, ennyire szörnyű és rossz évadzárót rég láttunk már sorozatnál, mint amit tegnap tálalt a Marvel Studios. A Titkos invázió gyengébb kezdése után mindenki azt várta, hogy fokozzák az érdeklődést a végére, de csak tempóban sikerült megugrani ezt.

Ennek az lett eredménye, hogy az ítészek, de még a sorozat rajongói is csalódottak voltak az elkapkodott befejezés miatt. Egyenesen negatív visszhangot váltott ki a finálé, és mostanra az epizód 13%-ra süllyedt a Rotten Tomatoes-on, ezzel pedig a kritikákat összesítő oldalon elhódította a valaha volt leggyengébb epizód díját a Marvel Moziverzumon belül.

A sorozat mostanra a Marvel Studios sorozatai közül a legalacsonyabb értékelését kapta a Rotten Tomatoes-on 56%-kal, de a finálé még az egyes epizódoknál is alacsonyabb, mindössze 13%-os értékelést kapott.

Tényleg ennyire rossz volt? A Titkos invázió remek színészekkel és néhány lebilincselő pillanattal büszkélkedhetett, de általánosságban elmondhatjuk, hogy egyszerűen képtelen volt kihasználni az előzményekből fakadó potenciát és a gárdát, továbbá a rövid epizódok is rontottak a helyzeten, mivel így a szereplők és a mellékszálak nem tudtak kibontakozni. Ez különösen igaz volt a fináléra, amiben a tempó egyszerűen felemésztette a szereplőket, a sztorit, és abban a bizonyos ütközetben csúcsosodott ki igazán a probléma, hogy mennyire gyenge és rossz vizuális effektekkel vetettek véget a sorozatnak.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: The Acolyte
Sorozatok

Kiszivárogtatták a The Acolyte pontos megjelenési időpontját

Az utóbbi évek legjobban várt sorozata a The Acolyte.

Oscar
Filmek

A Disney+ élőben közvetíti a 96. Oscar-díjátadót

Nem maradunk le a 96. Oscar-díjról, a Disney+ élőben adja itthon.