Főoldal Sorozatok A Titkos invázió 2. epizódja megerősítette, hogy a képregények egyik ikonikus Skrull koncepcióját adaptálják
Sorozatok

A Titkos invázió 2. epizódja megerősítette, hogy a képregények egyik ikonikus Skrull koncepcióját adaptálják

Az előzetesekben már kaptunk erre utalást, hogy a képregények után az MCU-ban is láthatjuk ezeket a szereplőket.

133
Titkos invázió

A dolgok őrült fordulatot vettek a Disney+ Titkos invázió című sorozatának mai epizódjában, amikor nyilvánvalóan megerősítést nyert a korábbi teória, miszerint a képregények egyik ikonikus Skrull koncepciója végre bekerül a Marvel Moziverzumba. Erre korábban már kaptunk utalást az előzetesekben.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A Titkos invázió bemutatója előtt egyértelmű volt, hogy a Disney+ sorozata nem lesz olyan epikus méretű, mint az azonos néven futott képregénysorozat. A dolgok azonban érdekes fordulatot vettek a 2. epizódban, amikor kiderült, hogy Gravik szupererővel akarja felruházni a népét, azaz szuper-Skrullokká akarja változtatni őket.

Bár ezt a konkrét nevet még nem használták a sorozatban, láthatjuk, hogy Nick Fury vészjóslóan figyelmezteti Rhodey-t, hogy mi történhet, ha az alakváltók kihívják maguknak a Bosszúállókat. Az eddig látott képsorokból úgy tűnik, hogy a Marvel Studios legújabb sorozata kicsit más irányba viszi a történetet, mint amiről a Marvel lapjain olvashattunk.

Ahogy Gi’ah kutakodik (úgy tűnik, Talos lánya kezd megbékélni azzal, hogy Gravik nem az, akinek gondolta korábban), megtudja, hogy a Skrull tudósok Groot, egy Frost Beast, Cull Obsidian (a Fekete Rend egyik tagja) és még a Vasember 3. részéből származó Extremis technológiával is kísérleteznek.

Izgalmas lesz látni, hogy a Marvel Studios hogyan dolgozza fel ezt az izgalmas koncepciót az elkövetkező hetekben, és hogy Fury mit fog tenni a Bosszúállók erősítés nélkül. Kíváncsiak várjuk, hogy vajon Marvel Kapitányt vagy a Hadigépet is bedobják-e, esetleg kapunk utalást a Marvel első családjára is, merthogy a képregényekben a szupererővel felruházott Skrullok többször is összecsaptak a Fantasztikus Négyessel.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...