The Witcher

A The Witcher 3: Wild Hunt több főgonosza is feltűnhet a sorozat második évadában

Izgalmasnak ígérkezik a második évad.

A Trónok harca minden kétséget kizáróan uralta az elmúlt majdnem egy évtized sorozatos közbeszédét, ezzel pedig a fantasy műfaj is a televíziók kívánságlistájának élére került. Mindenki meg akarja teremteni a nagyszabású univerzumát, az Amazon emiatt szerezte meg A Gyűrűk ura-jogait, míg a Netflix a Vaják című fantasy-t adaptálta, melyből korábban készült már egy lengyel feldolgozás, és egy nagyon népszerű videojáték is.

A világ legnagyobb streaming-szolgáltatója pedig ezúttal sem lőtt mellé, az első évad hatalmas sikert aratott, ez lett a platform valaha volt legnézettebb sorozata (bár ehhez érdemes hozzátenni, hogy a Netflix pont a premier előtt nem sokkal váltott mérési metodikát, így a Vaják már egy jóval megengedőbb rendszerben hozta ezeket a számokat), így nem volt kérdés a második évad berendelése, de a legtöbb forrás szerint már a harmadik kanyar is gyakorlatilag biztos. Ezenfelül készülőben van egy anime és egy előszereplős előzménysorozat is, melynek főszerepére a hírek szerint Lauren Schmidt Hissrich showrunner csapata Jason Momoát szemelte ki.

Folyamatosan érkeznek emellett a hírek a fő sorozat második évadával kapcsolatban is, most például arra derült fény egyrészt, hogy véget ért a forgatás, így év végén minden bizonnyal láthatjuk is majd az új részeket. Másrészt pedig az is biztosnak tűnik, hogy a Witcher 3: The Wild Hunt című játék címadó főgonosza is feltűnhet majd a szériában.

The Witcher
Total
1
Shares
Previous Article
Obi-Wan Kenobi

George Lucas kedvenc karaktere nem lesz ott az Obi-Wan Kenobi-sorozatban

Next Article
The Suicide Squad

Befutott a The Suicide Squad alternatív új előzetese tele eddig nem látott jelenettel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!