x
Filmek

A The Marvels első promóciós képén a szuperhőstriót láthatjuk

Az első kép Marvel Kapitányról, Monica Rambeauról és Ms. Marvelről.

A The Marvels első promóciós képén a szuperhőstriót láthatjuk
  • Publishednovember 22, 2022

A Marvel Kapitány 2019-ben több mint egymilliárd dolláros bevétellel zárt a mozikasszáknál, és már nagyon várjuk a folytatást. Már nem kell olyan sokat várnunk erre, hiszen jövő nyáron berobban a mozikba. A filmhez elkészültek az első promóciós portékák, így végre választ kapunk a kérdésre, hogy Carol Danvers vajon fodrásznál járt mostanában, vagy hogy milyen lesz Monica Rambeau/Spectrum és Kamala Khan/Ms. Marvel új jelmezei.

Carol új jelmezét először a Ms. Marvel stáblista alatti jelenetében láthattuk, amikor rejtélyes módon helyet cserélt Kamalával. A Disney+ sorozatában viselt jelmez nem sokban tér el attól, amit a fotón is láthatunk most, ellenben Kamala szuperhősruhája már nagyobb változtatásokon esett át a legutóbbi találkozásunk óta.

A legnagyobb beszédtéma minden bizonnyal Monica megújult külseje jelenti majd. Minden jel arra utal, hogy a WandaVízió eseményei után a S.W.O.R.D. egykori vezetőjéből teljes állású szuperhős lett. A karakter képregényhű megjelenést kapott, a klasszikus fehete-fehér jelmezbe öltözött. Hivatalosan még nem erősítették meg, de a képből kiindulva nagyon úgy fest, hogy a folytatásban felvette a Spectrum álnevet, ami ismerős lehet a Marvel rajongóinak a képregényekből.

A nagyközönség előtt még nem mutattak be jeleneteket a filmből, azonban a D23 Expo résztvevőinek már levetítettek egy teaser előzetest, s a beszámolók alapján kifejezetten ütős lett a folytatás. Egy darabig még várnunk kell az előzetes, hiszen előtte van A Hangya és a Darázs: Kvantumáni és A galaxis őrzői vol. 3. is, szóval egyelőre be kell érnünk ezzel a fotóval.

A The Marvels premierjét 2023. július 28-ára tűzték ki.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.