The Mandalorian

A The Mandalorian legutóbbi posztere Giancarlo Esposito karakterére koncentrál

A népszerű színész karaktere van a plakát középpontjában.

Bár a mozifilmek terén elég vegyes a Disney ténykedésének megítélése, miután megvásárolta a Star Wars brandet George Lucastól, az elvitathatatlan, hogy okosan építik a Disney+ platformot. Hamar kijelentették, hogy a streamingszolgáltató fő csapásiránya a Star Wars és a Marvel lesz. Bár az első élőszereplős Star Wars-sorozat bemutatójára már tavaly novemberben sor került, de hamarosan Marvel alkotásokat is láthatunk a képernyőn jól ismert karakterekkel a főszerepben.

Star Wars terén pedig megemlíthetjük, hogy hosszú idő után itt kapott egy minden ízében méltó lezárást a Star Wars: A klónok háborúja című animációs produkció, emellett pedig Jon Favreau gondozásában elindult a The Mandalorian, mely rögtön hatalmas sikert aratott, nem is volt kérdés a második évad berendelése.

Amely el is indult, mégpedig kifejezetten izgalmas epizódokkal. Most pedig egy új plakát érkezett, mely Giancarlo Esposito karakterére, Gideon Moffra koncentrál. A karakter a legutóbbi részben tért vissza, most pedig kapott tehát egy saját plakátot is. Ráadásul a plakáton egy nagyon érdekes apróságot is észrevehetünk, feltűnik ugyanis Moffnál a Darksaber, az a fegyver, mely korábban a Klónok háborújában is fontos szerepet játszott, volt többek között Darth Maulnál, Sabine Wrennél és Bo Katan Kryzénél is.

A The Mandalorian epizódjai jelenleg is megtekinthetőek a Disney+-on.

23829382
Total
1
Shares
Previous Article
WandaVision

Kevin Feige állítása szerint a WandaVision feltárja majd Skarlát boszorkány képességeit

Next Article

Jövőre érkezik a Neo: The World Ends with You

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!