Wide Screen
Image default
Filmek

A Terminátor: Sötét végzet is ott lesz a Comic-Conon

Arnold Schwarzenegger személyesen fogja prezentálni a Terminátor: Sötét végzet folytatást a San Diego-i Comic-Conon.

Azok után, hogy a Warner Bros., a Universal Pictures és a Sony Pictures is lemondta az idei San Diego-i Comic-Cont, úgy tűnik, hogy a Marvel Studios mellett a Paramount Pictures is nagyszabású showra készül július közepén. Korábban már pletykálták, hogy a stúdió és Tom Cruise itt mutatja be a Top Gun: Maverick folytatást – elvégre a filmet San Diegóban forgatták javarészt -, nem sokkal korábban pedig megtudtuk, hogy a Terminátor franchise következő része, a Sötét végzet teljes szereplőgárdájával jelen lesz a Hall H előadóteremben.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Arnold Schwarzenegger vezetésével csütörtökön helyi idő szerint 11 órakor kezdődik a Terminátor: Sötét végzet előadása, ahol az osztrák akciósztár mellett Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Gabriel Luna, Diego Boneta, Linda Hamilton és maga Tim Miller rendező is jelen lesz. És nagyon úgy fest, hogy a rendező nem üres kézzel érkezik majd az előadásra, ugyanis egy új előzetest is bemutatnak a rajongóknak, azt azonban nem tudni, hogy interneten is elérhető lesz-e vagy csak az eseményre ellátogatottak láthatják-e.

A 50. Comic-Con július 17-én szerda este veszi kezdetét az Az: Második fejezet exkluzív bemutatójával, és egészen vasárnapig fog tartani az év legnagyobb képregénytalálkozója. Élőben a helyszínről fogunk jelentkezni videós és szöveges beszámolókkal, velünk nem maradtok le semmiről.

Terminátor

Még több a témában...

Linda Hamilton örülne, ha a Terminátor: Sötét végzet után Sarah Connor már nem térne vissza

Kévés Bence Mihály

A Terminátor: Sötét végzet kulcsfontosságú jeleneteit így keltették életre a vizuális-effektek segítségével

Kévés Bence Mihály

Tim Miller soha többet nem akar James Cameron producerrel dolgozni

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat