A tél katonája visszatér a Fekete párducban?

A színész tett rá utalást, hogy igenis van rá esély, hogy a tél katonája feltűnjön a Fekete párduc moziban.

A színész tett rá utalást, hogy igenis van rá esély, hogy a tél katonája feltűnjön a Fekete párduc moziban.

Pontosan egy hónappal korábban mutatkozott be a Polgárháború film a mozikban, és nem tartott sokáig, hogy az év sikerfilmje legyen, eddig tartja a pozícióját. Egy film sem tudta felvenni a versenyt a harmadik Amerika kapitánnyal. A film a tengerentúlon már átlépte a 380 millió dollárt, nemzetközi szinten pedig az 1,1 milliárd dollárt is. Jól termel a stúdiónak, kétség sem férhet hozzá. Meglehet, hogy ez lesz a Marval harmadik fázisának a legjobb filmje? Erre a kérdésre  a keresett választ a héten jelentkező első podcast adásban megvitatjuk a DC Comics v Marvel Magyarország társoldallal.

A vetítés óta kiderült már, hogy egy-egy karakterrel jövőre is számolni kell. Köztük van Robert Downey Jr. is, akit legközelebb a Spider-man: Homecomming filmben láthatunk. Az új Pókember jövő nyáron érkezik a mozikba. Továbbá azt is tudjuk, hogy mindenkit berendeltek az Infinity warra. Közel 67 hét szuperhőst láthatunk a „végben”. Most Sebastian Stan is elárulta, hogy a tél katonáját szívesen látni a Fekete párduc spinoffban.

Ezt a kijelentést csak úgy elengedte, még nem vehetünk mérget rá, nem hivatalos, csak eljátszott a gondolattal, hogy miben tűnne fel szívesen legközelebb. Logikus elgondolás, mert ott zártuk a Polgárháborút, hogy Amerika kapitány és Bucky Wakandában vannak, Fekete párduc hazájában. Bucky arra kérte a wakandai tudósokat, hogy fagyasszák le egy időre, míg nem találnak megoldást fejében a Hydra programra. A hétvégén a Wizard World Philadelphia eseményen mikrofonvégre kapták Sebastian Stant, s arról kezdték kérdezni, hogy melyik Marvel filmben tűnik fel legközelebb.

Ember, nem tudom! Úgy értem, hogy van egy nagyon tiszta válasz, de talán nem árulom el, még. Hol is végezte ő be a filmben? Na, ez az a film, ahol szerepelnie kéne. Úgy érzem, kielégítő válasz kell, hogy legyen ez. De, nem tudom…

Nagyon trükkös volt, mert nem árulta el, csak célozgatott, hogy a Fekete párduc filmben feltűnik majd. Mérget vehetünk rá, mi így gondoljuk!

Total
0
Shares
Previous Article

Justice League Dark animáció a láthatáron

Next Article

Star Wars 8: ilyen a jedi-templom belülről, és mikor érkezik az első teaser?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!