Főoldal Filmek A Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin élőszereplős feldolgozása R-besorolású lesz
Filmek

A Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin élőszereplős feldolgozása R-besorolású lesz

Brutálisan kegyetlen filmben térnek vissza a Tini Nindzsa Teknőcök.

374
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin

Visszagondolva a Tini Nindzsa Teknőcök korai napjaira, a különböző alkotók mindig is küzdöttek az élőszereplős megjelenítéssel, különösen a harcmodorukból adódóan az erőszakos fegyvereknek köszönhetően, mint például a katanák ábrázolásával. A Paramount Pictures most egészen más megközelítésből áll a projekthez, egy véres, R-besorolású filmmel készül.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint Tyler Burton Smith, aki többek között a Boy Kills World és a Gyerekjáték projekteken is dolgozott, egy forgatókönyvön dolgozik a The Last Ronin élőszereplős adaptációjához – az eredeti IDW képregények komor és nyers végső felvonásához. A korábbi DC Studios vezetője, Walter Hamada gyártja a projektet a saját produkciós 18hz nevezetű társaságával. A terv az, hogy R-besorolású legyen, vagyis ez lesz a valaha készült legerőszakosabb film a Teknőcökről.

Ez jól tükrözi a jelenlegi trendet, hogy a klasszikus gyerekműsorokból az R-besorolású filmváltozatok felé tendál a világ. A közelmúltban olyan filmek születtek, mint például a Micimackó: Vér és Méz, de a jövőben több közkinccsé vált mesefigurából is szörnyet csinálnak. Nagy különbség a felsorolt produkciókkal ellentétben, hogy a sötétség mindvégig szerves része volt Teknőcök életének, és ezt a The Last Ronin remekül példázza a képregények lapjain.

Első kiadása 2020-ban jelent meg, s A Last Ronin egy disztópikus világot ábrázol, amelyben a teknőcök közül csak egy maradt életben, és többek között a God of War művekből merített inspirációt. Az eredeti alkotók, Kevin Eastman és Peter Laird írták, akik azt mondták, hogy egy 1987-es történet vázlata alapján készült.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események