Főoldal Filmek A Ted Lasso sztárja csatlakozott a Mission: Impossible 8. szereplőgárdájához
Filmek

A Ted Lasso sztárja csatlakozott a Mission: Impossible 8. szereplőgárdájához

A Mission: Impossible - Utóhatás várva várt folytatását idén nyáron mutatják be a mozikban.

577
Hannah Waddingham

A Mission: Impossible 8. rész újabb jelentős taggal bővült: a Ted Lasso sztárja, Hannah Waddingham csatlakozott a szereplőgárdához. A nagy hírt minap Chris McQuarrie rendező osztotta meg, miszerint a Primetime Emmy-díjas színésznője ismeretlen szerepben csatlakozott a Mission: Impossible – Leszámolás – Második Részhez.

A szerepével kapcsolatos további részleteket nem árult el McQuarrie, de úgy tűnik, hogy valamilyen katonai vagy haditengerészeti szerepben fog feltűnni, legalábbis erre gondolunk abból a képből, amit közösségi oldalára tett ki a direktor. A lent látható képen Waddingham katonai öltözetben van, és úgy tűnik, hogy a nyolcadik részben fontos szerepet kap a haditengerészet, mivel a közelmúltban bejelentett szereplők közül többeket is hasonló környezetben kaptak lencsevégre. A Variety korábban arról számolt be, hogy a nyolcadik filmet egy amerikai repülőgép-hordozó fedélzetén forgatja az Adriai-tengeren, ahol a Waddinghamről készült fotó is látható.

A Ted Lasso című sorozatban Waddingham 2021-ben Emmy-díjat nyert a vígjátéksorozat kiemelkedő női mellékszereplőjeként. A 3. évadának premierje március 15-én lesz az Apple TV+-on.

https://www.instagram.com/p/CpnNr64ocfx/?utm_source=ig_web_copy_link

A hetedik, s egyben utolsó előtti részében Ethan Hunt szerepében visszatér a franchise sztárja, Tom Cruise; továbbá Ving Rhames mint Luther Stickell, Simon Pegg mint Benji Dunn, Rebecca Ferguson mint Ilsa Faust, Alanna Mitsopolis szerepében az Oscar-jelölt Vanessa Kirby, aki egy feketepiaci fegyverkereskedő, és Max Mitsopolis lánya, akit Vanessa Redgraves alakított az 1996-os eredeti Mission: Impossible című filmben. Nagy visszatérő lesz Henry Czerny Eugene Kittridge-ként, az IMF korábbi igazgatójaként, akit szintén az első részből rángattak vissza. Szerepel még a listán Hayley Atwell, Shea Wigham, Frederick Schmidt és Esai Morales, aki a főgonoszt alakítja.

A Mission: Impossible – Leszámolás – Első Rész 2023. július 14-én kerül a mozikba, a nyolcadik rész pedig kevesebb mint egy évvel később, 2024. június 28-án lesz látható.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Filmek

Tényleg megváltoztatták a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész címét

Bosszúsak lesznek a rajongók, akik fizikai lemezen megvásárolták a Mission: Impossible Leszámolás...

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Filmek

A rajongóknak nem tetszik, hogy a Paramount átnevezi a Mission: Impossible 8. alcímét

Változhat a Mission: Impossible 8. alcíme, és ez sok rajongónak nem tetszik.