x
Előzetesek

A szürke ember első előzetesében Ryan Gosling és Chris Evans feszül egymásnak

A Netflix újabb nagy költségvetésű film előzetesét mutatta be.

  • Publishedmájus 25, 2022

A Netflix streamingszolgáltató közzétette az első hivatalos előzetest a hamarosan megjelenő kémthrillerhez, a Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével készülő A szürke ember című filmhez, ami a platform egyik legnagyobb költségvetésű produkciója az elmúlt évekből.

A kétperces előzetes a karakterek közötti totális háborút mutatja be: a világ két legnagyobb bérgyilkosa, akiknek az a feladatuk, hogy levadásszák egymást. A július 22-én mozikba kerülő A szürke ember rendezői Anthony és Joe Russo, akik két Amerika kapitány-filmet is forgatott, valamint a nagysikerű Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték két rendezője.

A most bemutatott videó enged betekintést először igazán a feldolgozásban, miután Gosling és Evans már 2020 júliusában megerősítették, hogy ők lesznek a főszereplők. A Mark Greaney könyvsorozata alapján készült A szürke ember című filmben Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049, Tőrbe ejtve), Regé-Jean Page (A Bridgerton család) és Billy Bob Thornton (Pengeélen, Tapló télapó) is szerepel. Jessica Henwick (Love and Monsters, Mátrix feltámadása) szintén szerepet kapott a filmben, Dhanush (A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt), Wagner Moura (Narcos) és Alfre Woodard (Star Trek: First Contact) mellett.

A Russo testvérek Joe Roth, Jeffery Kirschenbaum, Mike Larocca és Chris Castaldi producerekkel közösen készítik a regény adaptációját. Az executive producerek között szerepel Patrick Newall, Christopher Markus, Stephen McFeely, Jake Aust, Angela Russo-Otstot, Geoff Haley, Zack Roth és Palak Patel.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.