Szörnyella

A Szörnyella új előzetesből a Disney gonosz eredetéről tudunk meg többet, és még egy posztert is kaptunk mellé

Többet megtudunk a legendás Szörnyelláról.

Még februárban láttuk az első előzetest az Emma Stone főszereplésével forgatott Szörnyella című filmből. A trailer sokakat megfogott, egyesek szerint ez lehet az egyik legérdekesebb Disney adaptáció, amit az utóbbi években készített az óriás. Emma Stone az eddig látott képsorokban sziporkázik Szörnyella szerepében, a beállítást és a tónust is nagyon eltalálták.

Sokáig kérdéses volt, hogy milyen formában mutatják majd be a filmet a járvány miatt, míg végül a stúdió úgy döntött, hogy Premier Acces formában a Disney+ streamingszolgáltató lesz a legalkalmasabb hely erre. Természetesen a streaming mellett a mozikban is elérhető lesz a film, így itthon a tervek szerint május végén jegyet válthatunk majd Szörnyella eredettörténetére.

Ha eddig esetleg nem lett volna nyilvánvaló, ez a film nem a dalmatákról fog szólni, ez a hírhedt gazembert fogja bemutatni. A héten bemutatott új előzetes és poszter is megerősítette az eredettörténetet, és nagyon úgy tűnik, hogy rivalizálás vezette végül teljesen őrületbe a karaktert.

Szörnyella De Frász egy saját filmet kap a Disneytől, ami az 1970-es évek Londonjában fog játszódni. A punk rock forradalom közepette ismerjük meg a fiatal Estella nevű szélhámos főszereplőt, egy okos és kreatív lányt, aki elhatározza, hogy terveivel hírnévre tesz szert. Barátságot köt egy pár fiatal tolvaj párral, akik nagyra értékelik Estella tervét, így összefognak, hogy közösen építsenek karriert London utcáin.

Egy nap a lány stílusára felfigyel egy Hellman bárónő is, egy rettentően sikeres és gőgös nő, akit a kétszeres Oscar-díj nyertes Emma Thompson alakít. Kettőjük kapcsolata olyan eseményláncok sorozatát indítja el, amitől Estella teljesen elveszti jó oldalát, és Szörnyella De Frász válik belőle. Ezt az átalakulást mutatja majd be ez a film, amihez ma megjelent az első trailer. A beállítás és a hangulat pazar, a film pedig nagyban támaszkodik majd Stone karizmájára.

Total
2
Shares
Previous Article
Black Adam

Dwayne Johnson jelenti, bekapcsolták a kamerákat és forog a Black Adam

Next Article

Trilógia alakul ki a következő két Resident Evil résszel?

Related Posts