Szörnyella

Emma Stone magyar szinkronnal is elbűvölő a Szörnyella előzetesében

Az angol után itt a magyar szinkronos előzetes.

Az élőszereplős hype-vonatot meglovagolva tavasszal érkezik az újabb Disney feldolgozás Emma Stone alakításában. A következő nagy feldolgozás nem mást fog feldolgozni a filmvásznon, mint a 101 kiskutya klasszikus rajzfilm főgonoszát, Szörnyella De Frászt. De ezúttal azonban kiskutyák nélkül, egy igazi eredettörténetet kap az ikonikus karakter.

Az egyik legismertebb és leghíresebb filmes gonosztevő eredetét fogja bemutatni ez a film, aminek főszerepét az Oscar-díjas Emma Stone kapta. Szörnyella De Frász egy saját filmet kap a Disneytől, ami az 1970-es évek Londonjában fog játszódni. A punk rock forradalom közepette ismerjük meg a fiatal Estella nevű szélhámos főszereplőt, egy okos és kreatív lányt, aki elhatározza, hogy terveivel hírnévre tesz szert. Barátságot köt egy pár fiatal tolvaj párral, akik nagyra értékelik Estella tervét, így összefognak, hogy közösen építsenek karriert London utcáin.

Egy nap a lány stílusára felfigyel egy Hellman bárónő is, egy rettentően sikeres és gőgös nő, akit a kétszeres Oscar-díj nyertes Emma Thompson alakít. Kettőjük kapcsolata olyan eseményláncok sorozatát indítja el, amitől Estella teljesen elveszti jó oldalát, és Szörnyella De Frász válik belőle. Ezt az átalakulást mutatja majd be ez a film, amihez ma megjelent az első trailer. A beállítás és a hangulat pazar, a film pedig nagyban támaszkodik majd Stone karizmájára.

Szörnyellát a tervek szerint május 27-én fogják bemutatni a hazai mozikban, de mellette VOD-formában is elérhető lesz a Disney+ streamingszolgáltatón május 28-ától.

Total
3
Shares
Previous Article

Nem is olyan sokára érkezhet a Death Stranding Extended változata

Next Article
Titkos Invázió

A Titkos Invázió szereplőválogatása a sorozat főgonoszára is utalhatott

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!