A szépség és a szörnyeteg írója készít szkriptet a Bright-folytatáshoz

A Netflix saját gyártású Bright című thrillere folytatást kap, és nem is akárkit kértek fel a forgatókönyv elkészítésére.

A Netflix saját gyártású Bright című thrillere folytatást kap, és nem is akárkit kértek fel a forgatókönyv elkészítésére.

A The Hollywood Reporter megtudta, hogy a Bright című Netflix gyártású film második részt kap, amit A szépség és a szörnyeteg írója Evan Spiliotopoulos készít. A folytatásban Will Smith visszatér Los Angeles-i zsaruként, hogy egy alternatív jelenben tegyen szolgálatot különféle szörnyek társaságában. A történetről nem tudni semmit, de várhatóan Smith és társa, Orc (Joel Edgerton) minden erejével azon lesz, hogy felvegyék a harcot a rosszfiúkkal.

A pletykák szerint David Ayer filmkészítő is visszatér a második részre, azonban a forgatókönyvet ezúttal nem Max Landis szállítja, hanem a már említett Evan Spiliotopoulos.

A Netflix mostani bejelentésén sokan nem lepődtek meg, ugyanis az első részt 11 millión nézték meg az első három napban. És noha megjelenés után a filmet kritikusok földbe döngölték, így is sikerült legyőzni a negatív véleményeket, így zöld utat kapott a második rész.

Total
0
Shares
Previous Article

Russo tesók elárulták, a Végtelen háború egyik jelenetét csak a trailerhez forgatták

Next Article

Hibrid dinó mentes lesz a Jurassic World 3.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!