Főoldal Filmek A Super Bowl kezdőrúgása előtt kiszivároghatott a Deadpool 3. filmcíme
Filmek

A Super Bowl kezdőrúgása előtt kiszivároghatott a Deadpool 3. filmcíme

Hétfőn hajnalban érkezik a Deadpool 3. rövid előzetese, de már előtte kiszivároghatott a film címe.

373
Deadpool x Wolverine

Magyar idő szerint csak hétfőn hajnalban, a Super Bowl alatt fogják bemutatni a Marvel Studios idei egyetlen szuperhősfilmjének a teaser előzetesét, de már most megnézhetjük, hogy milyen lesz a film logója és (talán) végleges cím is. Több elmélet is született, hogy milyen címmel kerül Deadpool és Rozsomák kalandja a mozikba, de erre talán senki sem számított.

Azt már egy ideje tudni lehetett, hogy nem a Deadpool 3. lesz a végső cím, valami mással kell keresnünk a filmet a műsorlistán. A rajongók körében felmerült, hogy esetleg a Deadpool x Rozsomák vagy akár a Deadpool vs Rozsomák is szóba jöhet, hiszen a két mutáns összecsapásáról már láttunk forgatási képeket. De nem, egyik sem, valami más.

A hét elején már kiszúrhattunk egy logót Kevin Feige sapkáját a Szaturnusz-díjátadón, ami összeállításában megegyezik a most kiszivárgott felirattal. A jelek szerint a film a Deadpool and Friend címmel kerül nyáron a mozikba. Több külföldi portál is megosztotta a logót, azonban a Marvel Studios kérésére törölték a beágyazott képet, ami azt erősíti, hogy tényleg ezt a címet kapta. Mellette még másik hármat is levédetett a stúdió, a Deadpool & Friends, a Deadpool 3. és a Deadpool & Wolverine címeket.

Egy kiszivárgott logóból – ami úgy tűnik, ugyanaz, amit nemrég Kevin Feige sapkáján láthattunk elmosódottan – kiderül, hogy a hármas folytatás valójában Deadpool és barátja címen fog futni. A “Friend” nyilvánvalóan Hugh Jackman Rozsomákjára utal, aki feltehetően kicsit bosszús lesz, amiért nem írták ki a nevét a címben.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett többen visszatérnek az előző két részből, köztük Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

Emma Corrin várhatóan a gonosz Cassandra Novát alakítja majd, míg Matthew Macfadyen feltehetően az Idővariációs Hatóság egy Paradox nevű ügynökét fogja alakítani.

A jelenlegi tervek szerint a Deadpool 3. 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...