A Suikoden készítői egy új RPG-n ügyködnek

Tovább élhet a Suikoden öröksége.

A hatalmas rajongótáborral rendelkező Suikoden széria megélt öt számozott részt és rengeteg spin-off-ot, konzolgenerációkon átívelve. Ennek ellenére a Konami, mint megannyi más sikeres és közkedvelt szériáját, ezt is süllyesztőbe küldte, örök feledésre kárhoztatva. Most azonban hála a Rabbit & Bear Studiosnak, mely a korábbi Suikoden játékokon dolgozókból állt össze, érkezik az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes.

Az ambiciózus, új RPG előreláthatólag 2022 őszén fog megjelenni. Addig is ma kora estétől indítva egészen augusztus 28-ig egy Kickstarter kampány fut, egyetlen 500.000 dolláros céllal, mely a PC-s megjelenés mellett elhozná a PlayStation 5, Xbox Series X és Nintendo Switch megjelenéseket. A fenti teaser mellet a gyűjtés megindulásával új trailer is várható az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes-ból. Már alig várjuk, hogy többet is megtudhassunk erről a JRPG veteránok által készített cuccról.

Total
0
Shares
Previous Article
Az acélember Zod

[SDCC 2020] Az acélember írója, David S. Goyer egy alternatív befejezésről beszélt, illetve Supermannek miért kellett megölnie Zod tábornokot

Next Article

JÁTÉKTESZT: Creaks

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!