Főoldal Előzetesek A Stranger Things Season 4 Part 2 előzetese egy grandiózus finálét ígér
Előzetesek

A Stranger Things Season 4 Part 2 előzetese egy grandiózus finálét ígér

Hátborzongató lett a Stranger Things utolsó évadának befejező előzetese.

48

Májusban már bemutatták a nagysikerű Stranger Things című sorozat utolsó évadának első hat epizódját, a fináléra pedig alig néhány nap múlva kerül sor. Tegnap a Netflix közzétette a sorozat 4. évadának utolsó két epizódjának nagy előzetesét, amely július 1-jén kerül bemutatásra a streaming szolgáltatón. A fináléhoz közeledve egy kérdésünk maradt csak, vajon minden hősünk túléli a Vecnával való leszámolást?

Már csak tíz nap van hátra a Stranger Things 4. évadának utolsó két epizódjáig, ennek apropóján pedig a szolgáltató prezentálta a nagy előzetest, hogy mi vár ránk. A trailer néhány már látott jelenettel indít, majd belevágnak az új dolgokat. A főhősöket látjuk egy furgonban, miközben a végső nagy ütközetre készülnek Vecnával, a sorozat főgonoszával.

dolgot bemutat a negyedik évad első feléből, szóval csak akkor nézd meg, ha már láttad a korábbi részeket. A videó azzal kezdődik, hogy barátaink egy furgonban haladnak Hawkinsban, és a végső nagy ütközetre készülnek Vecnával, miközben a jelenet alatt egy baljós hang arról beszél, hogy a nem készültek fel az akcióra és Hawkins el fog bukni. Az ezt követő montázs akciódús és feszült utolsó két epizódot ígér. Látjuk Nancyt, amint szembeszáll Vecnával egy kórházi folyosón, Willt, amint azt állítja, hogy Vecna nem áll meg, amíg mindenkit el nem kap, Max bekapcsolja a walkmanjét, Eddie pedig felkészíti a gitárját egy vad szólóra Upside Down-ban.

Az első rész záró pillanatai sokkoló felfedezéssel szolgáltak a rajongóknak, és úgy tűnik a képsorokból, hogy a most újra erőre kapott Tizenegy (Millie Bobby Brown) és a Vecna néven ismert gyilkos lény közötti leszámolásra kerül sor a befejező évadban.

A másik oldalon Hopper, Joyce és Murray megmenekült a szorult helyzetből, hogy aztán egy újabb próbával találják szembe magukat, bár nem derült ki, hogy az oroszok állják az útjukat vagy egy újabb szörny. Eközben a főhőseink talán sikerült megmentenie Maxet Vecnától, de Upside Down-ba vezető nyílás egészen új veszélyeket rejt magában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...