Főoldal Előzetesek A Stranger Things 4. évad új előzetese az 1950-es évekbe repít vissza bennünket, a kísértetjárta Creel-házba
Előzetesek

A Stranger Things 4. évad új előzetese az 1950-es évekbe repít vissza bennünket, a kísértetjárta Creel-házba

Főhőseink nyomokat keresnek egy kísértetjárta házban.

555

Bár nem a várva várt és korábban már beharangozott nagy Stranger Things 4. évad előzetesét kaptuk néhány órával korábban, de ez is több a semminél. A Netflix saját rendezésű Tudum nevű eseményén lerontotta a leplet a közkedvelt sorozat legújabb rövid kis előzeteséről. A most bemutatott sneak peek betekintést enged, hogy mire is készülhetünk a sorozat következő évadában, és nem sok jóra a főhőseink.

A Tótágas teljesen behálózza az új részeket, ahogy az már kiderült a korábbi videókból. A negyedik évad legújabb videója egy új, kulcsfontosságú helyszínre enged bepillantást: a Creel-házba. Victor Creel otthonát ismerjük meg, akit Robert Englund alakít. A leírás szerint Creel a Pennhurst Elmegyógyintézet rabja, ahol egy, az 1950-es években elkövetett hátborzongató gyilkosság miatt raboskodik.

A harmadik évadot még 2019-ben mutatták be, azóta pedig nem sok új hír érkezett a negyedik szezonnal kapcsolatban. Majd a Netflix júniusban új hírekkel szolgált a 4. évad szereposztásával kapcsolatban a sorozat rajongóinak. Bejelentették, hogy a folytatásban az állandó főszereplők mellett feltűnik a képernyőn Amybeth McNulty, Myles Truitt, Regina Ting Chen és Gracie Van Dien.

A Stranger Things új évadában többet megtudunk majd Eleven sötét és titokzatos háttértörténetéről. Korábban a sorozat készítői, a Duffer testvérek megerősítették, hogy nem ez lesz az utolsó évad, hiszen több időre van szükségünk a történet lezárásához. A 4. évad nagyobb, merészebb és bonyolultabb lesz a korábbiaktól.

Továbbra sem tudni, hogy a Netflix pontosan mikor fogja bemutatni a Stranger Things új évadát, csak az, hogy valamikor 2022-ben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...