Főoldal Filmek A Star Wars: Episode IX részben visszatérünk a Yavin IV-re?
Filmek

A Star Wars: Episode IX részben visszatérünk a Yavin IV-re?

Július hónap végén kezdik forgatni a Star Wars: Episode IX részt, melynek egyik jelenetét az ismert Cardingtonban forgatják.

686

Július hónap végén kezdik forgatni a Star Wars: Episode IX részt, melynek egyik jelenetét az ismert Cardingtonban forgatják.

J.J. Abrams rendező a Star Wars: Az utolsó Jedik folytatását a hónap végén kezdi forgatni Angliában, a Pinewood Studiosban, azonban most a Star Wars News Net oldalnak köszönhetően azt is tudjuk, hogy a stáb ellátogat az Egyesült Királyságban található Bedfordshirebe is. Nem ez lesz az első alkalom, hogy Star Wars-filmet forgatnak a nagy múltú helyszínen, hiszen a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet Yavin IV-es jelenetét, illetve George Lucas anno a Massassi-templom jelenetét is ezen a helyszínen fényképezte az Egy új remény alatt.

Természetesen ez még koránt sem jelenti azt, hogy a következő részben visszatér a Yavin bolygó, mivel a bedfordshire-i helyszín sok más filmnek adott otthont az elmúlt években. De nem szabad elfelejteni, hogy a franchise foggal, körömmel ragaszkodik a régmúlt emlékeihez, így még az is elképzelhető, hogy valóban visszatérünk a régi helyszínre az új trilógia befejező részében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars
Filmek

Megváltozott James Mangold készülő Star Wars: A Jedik hajnala alcíme?

Egy biztos, a Star Wars: A Jedik hajnala az első Jedi történetét...

Sorozatkritikák

Star Wars: Birodalmi históriák kritika

Újabb animációs antológiasorozat érkezett a Star Wars világából, ezúttal Morgan Elsbeth és...

Sorozatkritikák

Star Wars: Rossz Osztag kritika

Milyen lett a legújabb Star Wars animációs sorozat?