A Star Wars: Episode IX részben visszatérünk a Yavin IV-re?

Július hónap végén kezdik forgatni a Star Wars: Episode IX részt, melynek egyik jelenetét az ismert Cardingtonban forgatják.

Július hónap végén kezdik forgatni a Star Wars: Episode IX részt, melynek egyik jelenetét az ismert Cardingtonban forgatják.

J.J. Abrams rendező a Star Wars: Az utolsó Jedik folytatását a hónap végén kezdi forgatni Angliában, a Pinewood Studiosban, azonban most a Star Wars News Net oldalnak köszönhetően azt is tudjuk, hogy a stáb ellátogat az Egyesült Királyságban található Bedfordshirebe is. Nem ez lesz az első alkalom, hogy Star Wars-filmet forgatnak a nagy múltú helyszínen, hiszen a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet Yavin IV-es jelenetét, illetve George Lucas anno a Massassi-templom jelenetét is ezen a helyszínen fényképezte az Egy új remény alatt.

Természetesen ez még koránt sem jelenti azt, hogy a következő részben visszatér a Yavin bolygó, mivel a bedfordshire-i helyszín sok más filmnek adott otthont az elmúlt években. De nem szabad elfelejteni, hogy a franchise foggal, körömmel ragaszkodik a régmúlt emlékeihez, így még az is elképzelhető, hogy valóban visszatérünk a régi helyszínre az új trilógia befejező részében.

Total
0
Shares
Previous Article
Chucky

Készül a Gyerekjáték remake

Next Article

A Végtelen háború új rajzai lehet, hogy megerősítettek egy elméletet Thanosról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!