Főoldal Sorozatok A Star Wars-előzménytrilógia egyik ikonikus helyszínére látogatunk az Andor 2. évadában
Sorozatok

A Star Wars-előzménytrilógia egyik ikonikus helyszínére látogatunk az Andor 2. évadában

A Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja óta nem jártunk ezen a bolygón.

154
Andor

Bár az írósztrájk követeléseinek nem engednek, nem kellett leállítani az Andor 2. évadának forgatását, mivel értesülések szerint még a sztrájk megkezdése előtt elkészültek az epizódok forgatókönyveivel, így a munkát egyáltalán nem befolyásolja a hollywoodi sztrájk.

Az Andor 2. évadának forgatásáról készült új fotók erősen arra utalnak, hogy Cassian Andor ellátogat a Naboo-ra, egy olyan bolygóra, amelyet a Star Wars-előzménytrilógia eseményei óta nem láttunk egyik élőszereplős változatban sem. Ezen a héten az angliai Kentben található Hever kastélyban forgattak, egy olyan helyszínen, amelyet korábban az 1999-es Star Wars I. rész – Baljós árnyak című filmnél kerestek fel, amikor a naboo-i jeleneteket rögzítette George Lucas. A fotókat készítő rajongóknak azt mondták a helyszínen, hogy Padme Amidala szülőbolygóját meglátogatja majd Cassian Andor a folytatásban. Hivatalos forrásból természetesen nem erősítették ezt meg.

A forgatási kép után felmerül a kérdés, hogy a sorozat főhősének mi dolga lesz ezen a bolygón, amit Padmé temetése óta nem láttuk. Talán kevesen tudják, de elvégre ez volt Palpatine császár otthona is, és Padmé halála után lehet, hogy a bolygót teljesen átformálta az uralkodó.

Az Andor 2. évadát négy háromepizódos blokkban fogják bemutatni, és az egyes blokkok között egy-egy év fog eltelni majd. Noha az első évad nagyon lassan indult be, a felvezetést több epizódon keresztül elnyújtották, ám a fináléhoz közeledve begyorsultak az események, s úgy tekintünk a sorozatra, mint az egyik legjobb élőszereplős Star Wars-sorozatra.

A Lucasfilm az Andor 2. évadjának premierjét 2024 augusztusára tűzte ki a Disney+-on.

Andor
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: The Acolyte
Sorozatok

Kiszivárogtatták a The Acolyte pontos megjelenési időpontját

Az utóbbi évek legjobban várt sorozata a The Acolyte.

Oscar
Filmek

A Disney+ élőben közvetíti a 96. Oscar-díjátadót

Nem maradunk le a 96. Oscar-díjról, a Disney+ élőben adja itthon.