Főoldal Filmek A stábból többen megsérültek a Gladiátor 2. forgatásán
Filmek

A stábból többen megsérültek a Gladiátor 2. forgatásán

A produkció hat tagját kezelték egy marokkói baleset után.

501
Gladiátor

Június 7-én baleset történt Ridley Scott várva várt Gladiátor folytatásának forgatásán, és a stáb több tagja is kezelésre szorult a történtek után – erősítette meg pénteken a Paramount Pictures szóvivője. A stúdió nem minősítette életveszélyesnek a sérüléseket, és a kaszkadőrbalesetről nem közöltek részleteket.

“A biztonsági és a teljes orvosi szolgálat csapata a helyszínen gyorsan közbe tudott lépni, így a sérültek azonnal megkapták a szükséges ellátást” – mondta a Paramount szóvivője. “Mindannyian stabil állapotban vannak, és továbbra is kezelésre szorulnak. A szereplők és a személyzet jóléte rendkívül fontos számunkra, és minden produkciónkban szigorú egészségügyi és biztonsági eljárásokat alkalmazunk”.

A Variety számolt be először a balesetről, amely a marokkói forgatás közben történt. Hat embert kezeltek, ebből négyen továbbra is kórházi ellátásra szorulnak, őket benntartják a következő napokra. “Továbbra is figyelemmel kísérjük a helyzetet, és minden szükséges óvintézkedést megteszünk, miközben folytatjuk a gyártást” – olvasható a stúdió hivatalos kommünikéjében.

A Gladiátor folytatása Scott 2000-es eposzát követi, amelyért Russell Crowe a legjobb színészi Oscar-díjat kapta Maximus Decimus Meridius, a rabszolgának eladott és a gladiátorból lett hadvezér alakításáért.

Az új rész főszereplője Paul Mescal lesz, aki várhatóan Luciust, Connie Nielsen karakterének, Lucillának a fiát alakítja majd. Nielsen visszatér az új szereplők mellett, akik között Denzel Washington, Pedro Pascal és Joseph Quinn is szerepel.

A Paramount Pictures 2024. november 22-re datálta a projektet.

Gladiator
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...