A Sony jelentősen növeli a gyártandó PS5 konzolok számát

Reméljük jut mindenkinek!

A legutóbbi, júniusi PlayStation eseményen, a PlayStation 5 játékait voltak hivatottak bemutatni. A show zárásaként azonban felfedték a következő generációs konzolt, melyet olyan régóta szerettünk volna látni. A Future of Gaming event záróakkordja berobbantotta az internetet. Azóta is mennek a találgatások az árról és a pontos megjelenési dátumról. Ezen infókat ugyanis még nem fedték fel a nextgen PlayStationnel kapcsolatban. Most azonban a Nikkei értesülései szerint a Sony szinte megduplázta a tavasszal berendelt darabszámot. A megközelítőleg 6 millió darabot, 9 millió körüli értékre emelték.

A fenti hírt nemrég a Bloomberg azonban néhány aprósággal kiegészítette:

  • A megnövelt gyártás ellenére sem biztos, hogy a Sony elegendő konzolt tud tenni a megjelenés idejére a boltok polcaira, ugyanis folyamatosan szigorodnak a vírus lehetséges második hulláma miatt az áruszállítási szabályok.
  • A Sony korábban a gyártótól 10 millió DualSense controllert rendelt be, azonban ezen a számon is emel, hogy a mennyiség passzoljon az újonnan legyártott konzolokhoz.
  • A PlayStation 5 tömeggyártása júniusban kezdődött meg, a Sony 5 millió elkészült konzolt vár szeptemberig és további 5 milliót október és december között.
Total
0
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

A Disney törölheti a Star Wars-folytatástrilógiát, miután Kathleen Kennedy 2021 év végén távozik a Lucasfilm éléről?

Next Article

A LEGO és a Nintendo közötti kollaboráció további károkat okozna a pénztárcánknak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!