Főoldal Játékok PlayStation A Sony Interactive Entertainment bemutatja a Marvel’s Spider-Man 2 új reklámfilmjét
PlayStation

A Sony Interactive Entertainment bemutatja a Marvel’s Spider-Man 2 új reklámfilmjét

Két hét, és megjelenik a Marvel's Spider-Man 2.

686
Marvel's Spider-Man 2

Az Insomniac Games által a Sony Interactive Entertainmenttel és a Marvellel együttműködésben fejlesztett új alkotás október 20-án jelenik meg PlayStation 5 konzolokra. A várva várt videójáték első részét 2018-ban mutatta be a Sony, majd amikor 2020-ban megjelent a PlayStation legújabb konzolja, kijött a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Nyakunkon a második nagy rész, amiben a barátságos és közkedvelt Pókember egyesíti erejét Miles Moralesszel.

A Sony Interactive Entertainment a várva várt PlayStation 5 videojáték, a Marvel’s Spider-Man 2 megjelenése alkalmából büszkén mutatja be és osztja meg a kritikusok által elismert Marvel’s Spider-Man-franchise legújabb kalandjának új filmes szpotját. A Spider-fickók, Peter Parker és Miles Morales maszkban és anélkül is végső erőpróbának néznek elébe, miközben a város, egymás és szeretteik megmentéséért küzdenek.

Az alább látható rövid kis tévéreklám a Blur Studios együttműködésével készült.

A Marvel’s Spider-Man 2 lehetővé teszi a játékosok számára, hogy lengjenek, ugorjanak és használják az új hálószárnyat, hogy átutazzanak a Marvel kibővített New Yorkján, gyorsan váltva Peter Parker és Miles Morales között, hogy különböző történeteket és epikus új erőket tapasztaljanak meg, miközben új és ikonikus Marvel szupergonoszok ellen harcolnak – beleértve a szimbiótával fertőzött Venom, a könyörtelen Kraven, a Vadász; a fürge Gyík és a Marvel Rogues’ Gallery több tagjának eredeti változatát.

A Marvel’s Spider-Man 2 szintén az alapoktól kezdve úgy készült, hogy kihasználja a csak a PlayStation 5 (PS5) konzolon elérhető, magával ragadó technológia előnyeit.

A videójáték PS5-ös jellemzői:
· Lenyűgöző látvány: Fedezd fel a gyönyörű és vibráló új környezetet, például Queens és Brooklyn kerületeit, ahogy a Marvel New Yorkja látványosan életre kel.

· Haptikus visszajelzés: Érezd a Pókember erejét! A DualSense vezeték nélküli vezérlő érzékeny rezgései Peter Parker szimbióta képességeit és Miles Morales bio-elektromos képességeit az ujjbegyeidre varázsolják.

· Adaptív ravaszok: Sajátítsd el az akrobatikus mozdulatokat, hajts végre izgalmas kombinációkat, és tapasztald meg a pókhálós mozgás lélegzetelállító izgalmát a DualSense vezeték nélküli vezérlő adaptív ravaszainak segítségével.

· Ultragyors SSD: Tapasztald meg a PS5 konzol erejét a villámgyors betöltési időkkel a szinte azonnali karakterváltáshoz a város különböző részein, a gyors utazással és az új hálószárnnyal való mozgással, a Marvel New Yorkjának minden eddiginél gyorsabb felfedezéséhez.

· Tempest 3D AudioTech: Merülj el a Marvel New Yorkjában, miközben a 3D térbeli hangzás egyedi hangzásvilágot teremt körülötted. Mérd be pontosan a pókhálók, a bio-elektromos erők, a nyüzsgő forgalom, a reagáló New York-iak és a veszélyes ellenséges támadások hangjait.

A Marvel’s Spider-Man 2 2023. október 20-án jelenik meg világszerte.

Marvel's Spider-Man 2
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Days Gone
PlayStation

Kiderült, hogy miért nem kaphat folytatást a Days Gone

A Sony sosem rajongott igazán a zombis játékért.

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...