Wide Screen
Image default
Gamer

A Sony hivatalosan is elismerte az erősebb PlayStation 4 létezését

Végre nem kell rébuszokban beszélni a Sony új konzoljáról, ami a PlayStation 4 továbbfejlesztett, erősebb egysége lesz.

Pár nap választ el bennünket, hogy kezdetét vegye az idei E3 konferencia, amire a Sony is nagyban készül. Kiemelt figyelmet kap a két nagy konzolgyártó cég, a Microsoft és a Sony. A Sony fejese, Andrew House a minap hivatalosan is megerősítette azt a hírt, amit a világ már fél éve tud. Most nyilatkozott a Sony először a Neo néven futó PlayStation 4K konzolról. A konzol már támogatni fogja a 4K-t, sokkal erősebb és jobb lesz az év végén érkező PlayStation VR-hoz. Pontos árakat viszont nem mondott, és azt is elmondta, hogy sajnos az új konzolt nem mutatják be az expón Los Angelesben.

Így most a kíváncsi tekintetek a Microsoft standjára fókuszálnak majd. Ők sokáig bolondították a világot, hogy nem terveznek új konzolt kiadni, míg pár fejlesztő fel nem fedte, hogy ők is tesztelik már a vasat, ami még az új PlayStation Neo-tól is sokkal erősebb lesz. Ez lehet az első Xbox konzol, ami erősebb lesz a riválisától. Szinte biztos, hogy nem lesz ott ez az Xbox sem a kiállításon, de talán kapunk hivatalos bejelentést, és információt is róla.

Még több a témában...

Lássuk, mit tudunk a Star Wars Jedi: Fallen Orderről!

Héja Szabolcs

Februárban érkezik a The Last of Us part 2?

Héja Szabolcs

Üdv a másik oldalon!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább