Jumanji: Vár a dzsungel

A Sony bejelentette, mikor mutatják be Jumanji 3. folytatást

A Jumanji: Vár a dzsungel sikere után jöhet a harmadik rész, de nem is akármilyen ellenfeleket kap decemberben.

A Jumanji: Vár a dzsungel sikere után jöhet a harmadik rész, de nem is akármilyen ellenfeleket kap decemberben.

A stúdió 2019. december 13-ára tűzte ki a Jumanji franchise harmadik részét, melyben visszatérnek a Vár a dzsungel főszereplői, köztük Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan. A Sony annyira bízik a folytatás sikerében, hogy nem félt a Disney már bejelentett két mozija, a Jégvarázs 2. és a Star Wars: Episode IX közzé tenni a Jumanji 3. bemutatóját, elvégre tavaly a Jumanji 2. megbirkózott a Star Wars: Az utolsó Jedikkel.

Johnson Instagram oldalán be is mutatta az első teaser videót a filmhez, üzenve a rajongóknak, hogy „a játéknak még nincs vége”. A színész arra is utalt a bejegyzésében, hogy az új kalandban új karaktereket is megismerünk majd a régi arcok mellett.

A Jumanji: Vár a dzsungelt 2017. december 20-án mutatták be – egy héttel később Az utolsó Jedik után -, és meg sem állt 961,7 millió dollárig, ezzel pedig a Sony egyik legsikeresebb mozifilmje lett, csak a James Bond: Skyfall volt képes ennél is nagyobb bevételre szert tenni (1,1 milliárd dollárra). Kíváncsian várjuk, a Sony mire megy a Disney két nagyágyújával szemben, képes lesz-e megismételni a tavalyi bravúrt, vagy Tom Rothman vezető rosszul időzítette a Jumanji 3.-at.

Total
0
Shares
Previous Article

Több koncepciós rajz is megjelent a Bosszúállók 4.-hez

Next Article

Kevin Feige cáfolta a pletykákat, hogy átvenné a Lucasfilm irányítást

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!