The Falcon and the Winter Soldier

A Sólyom és a Tél Katonája fináléjában majdnem beugrott egy közkedvelt Bosszúálló, de Kevin Feige nemet mondott az ötletre

Bízott a vendégszerepben, de nem engedték meg.

Mivel a Marvel Moziverzum legutóbbi sorozata túlnyomó része New Yorkban játszódik, sok rajongó bízott benne, hogy esetleg a barátságos és közkedvelt Pókember is szerepet kap néhány másodpercre. Malcolm Spellman, a sorozat showrunnerje elárulta, hogy ő felvetette az ötletet a Marvel Studios vezetőjének, ám Kevin Feige nemet mondott rá.

Pókember az Amerika kapitány: Polgárháborúban mutatkozott be, és a berlini repülőtéren találkozott először Buckyval és Sólyommal, és jól elszórakoztak egymással. Azóta a karakterek útjai nem keresztezték egymást, ami kissé furcsán hangzik, hiszen A Sólyom és a Tél Katonája többnyire New York utcáin játszódik. Szóval sok rajongóban felmerült a kérdés, mégis merre lófrált Póki, amikor ezek a Bosszúállók a városban randalíroztak.

Az Inverse is erre szeretett volna választ kapni a showrunnertől, hogy volt-e valaha arról szó, hogy Peter Parker egy vendégszerepre feltűnik majd a sorozatban. Spellman válasza egyértelműen arra utal, hogy fontolóra vették ezt.

Hát persze! Aztán Kevin Feige azt mondta, hogy ’Nem. Állj le.’ Figyelj, amikor először kapsz lehetőséget ezeknél a projekteknél, az elmédben arra gondolsz, hogy mindenkit felhasználhatsz a Marvel Moziverzumban. De a Marvel mindig azt kérdezi: Ez a személy beleillik ebbe a történetbe? Nem lehet csak úgy lelkesedésből az összes karaktert felvonultatni a projektedben, csak azért, mert kedveled őket. Természetesen kell hatniuk. Szóval Pókembert nem tettük bele.Malcolm Spellman

Nehéz elképzelni ezeket a megbeszéléseket, amikor a nagy emberek Pókember sorsáról beszélnek. Pókember több okból is fejtörést okoz a Disneynek, hiszen a karakter filmes joga nem a Marvel tulajdonában van, hanem a Sony birtokolja, így nem kaphat szerepet csakúgy bármelyik filmben vagy sorozatban. Másfelől a sorozat hónapokkal játszódik a Végjáték után, valószínűleg Peter éppen a tengerentúlon volt, ha akart, akkor sem tudott volna segíteni a barátainak. Valószínűleg a sorozaton akkor kezdtek dolgozni, amikor a Disney és a Sony Pictures felbontotta a szerződést, hogy Pókember elhagyja az univerzumot. Ettől függetlenül biztosak vagyunk benne, hogy Póki és az új Kapitány hamarosan találkozni fognak.

Total
1
Shares
Previous Article

Pénteken elérte a négymilliót a beoltottak száma, ezért május 1-től nyitnak az art mozik

Next Article
Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor elszólta magát, hogy a Star Wars legendás alakja is feltűnik az Obi-Wan Kenobi-sorozatban

Related Posts