Close


Közelgő események

Filmek

A SkyShowtime saját gyártású és exkluzív sorozattal bővíti kínálatát; de a M3GAN és Babylon is elérhető lesz hamarosan

Nagyszabású sorozatokkal és filmekkel erősít a SkyShowtime.

A SkyShowtime saját gyártású és exkluzív sorozattal bővíti kínálatát; de a M3GAN és Babylon is elérhető lesz hamarosan
  • PublishedMay 25, 2023

Alig 12 hónappal az indulás után a SkyShowtime 10 új eredeti sorozat premierjét vette fel kínálatába – többek között közép- és kelet-európai, ibériai és skandináv országok alkotásait. Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója az új sorozatok érkezését a rangos Marché du Film (Festival de Cannes) filmfesztiválon tartott beszédében jelentette be.

Európa következő nagy streamingszolgáltatója, a SkyShowtime olyan saját gyártású és exkluzív sorozatok érkezését jelentette be, amelyek premiere 2023 során és 2024-ben várható. Monty Sarhan vezérigazgató a Marché du Film (Festival de Cannes) filmfesztiválon tartott beszédében elárulta, milyen sorozatokkal bővül hamarosan a kínálat.

A skandináv országokban szeptemberben induló és az összes célországban mindössze 80 napja jelen lévő SkyShowtime 2023-ban összesen 10 saját gyártású sorozatot mutat be – ami elképesztő és példátlan eredmény egy olyan szolgáltatótól, amely még nincs egy éves sem. A SkyShowtime ezenkívül a Paramount Global, az NBC Universal, a Peacock és a Sky Studios legjobb sorozatainak exkluzív otthona.

A SkyShowtime saját gyártású sorozatainak gyűjteménye június 19-étől a Warszawianka című drámával, valamint az év során később bemutatásra kerülő cseh-szlovák koprodukcióban készült vígjátékkal, a The Winnerrel bővül.

A SkyShowtime-ra az év folyamán több új sorozat is érkezik, köztük a kritikusok által elismert, „a hét rejtélye” típusú Poker Face , főszerepben Natasha Lyonne-nal (Russian Doll, Orange Is The New Black), aki Charlie-t alakítja, a különleges adottságú, mások hazugságait felismerő lányt. A sorozat a SkyShowtime saját gyártású sorozataként debütál.

A SkyShowtime még idén elhozza a The Curse című eredeti sorozatot is Emma Stone, Nathan Fielder és Benny Safdie főszereplésével, amelyben fokozatosan feltárul, hogyan zavarja meg egy állítólagos átok egy újdonsült házaspár kapcsolatát. A SkyShowtime bemutatja Taylor Sheridan legújabb sorozatát is, a Special Ops: Lionesst is, amely kizárólag a saját felületén lesz elérhető. A főszereplő, Zoe Saldaña egyben a sorozat gyártásvezetője. Az alkotógárda neves csapatához tartozik az Oscar-díjas színésznő és gyártásvezető Nicole Kidman, Laysla De Oliveira és az Oscar-díjas színész, Morgan Freeman is. Az eredeti sorozat a Lioness Engagement Team történetét követi nyomon, akik egy belső terroristaszervezet lebuktatásán dolgoznak.

A Yellowstone 5. évadának várva várt második része kizárólag a SkyShowtime-on lesz látható még ebben az évben. Emellett az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan rendezésében érkezik az 1923 – az Oscar-díjas Helen Mirren és az Oscar-díjra jelölt Harrison Ford főszereplésével –, valamint a Sylvester Stallone nevével fémjelzett Tulsa King vígjátéksorozat második évada is, amelyek csak a SkyShowtime előfizetői számára lesznek elérhetők. ​A kihagyhatatlan sorozat, a Halo, amely az azonos című film alapján készült, pedig immár a második évaddal örvendezteti meg a rajongóit.

Olyan sikerfilmek is kizárólag a SkyShowtime-on jelennek meg, mint a Babylon , amely július 6-án, az M3GAN, amely augusztus 14-én, valamint az Azt mondta, amely június 23-án érkezik a kínálatba a Top Gun: Maverick, a Jurassic World: Világuralom és a Minyonok: Gru színre lép sikerfilmek közé. A filmek megtekintése nem jár további költséggel.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.