Főoldal Sorozatok A SkyShowtime hamarosan bemutatja a Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évadát
Sorozatok

A SkyShowtime hamarosan bemutatja a Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évadát

A teljes Star Trek: Discovery felkerül hamarosan a SkyShowtime műsorára.

320
Star Trek: Discovery

A SkyShowtime hivatalosan is megerősítette, hogy a Star Trek: Discovery ötödik évada április 5-től, kizárólag a SkyShowtime felületén érhető el. Az első négy évad márciusban, az új évad premierje előtt érkezik a SkyShowtime-ra.

A Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évadában Burnham kapitány és a U.S.S. Discovery legénysége egy rejtély nyomára bukkan, és ezzel kezdetét veszi egy kalandos galaxisbeli utazás. Céljuk, hogy megtalálják az ősi erőt, amelynek létezését évszázadok óta szándékosan eltitkolták. De mások is vadásznak rá – veszélyes ellenfelek, akik mindenre elszántak, hogy megszerezzék ezt az erőt.

Az ötödik évadának szereplői: Sonequa Martin-Green (Michael Burnham kapitány), Doug Jones (Saru), Anthony Rapp (Paul Stamets), Mary Wiseman (Sylvia Tilly), Wilson Cruz (Dr. Hugh Culber), David Ajala (Cleveland „Book” Booker), Blu del Barrio (Adira) és Callum Keith Rennie (Rayner). Az ötödik évad visszatérő vendégszereplői Elias Toufexis (L’ak) és Eve Harlow (Moll).

A sorozatot a CBS Studios a Secret Hideout és a Roddenberry Entertainment közreműködésével készítette. A sorozat vezető producerei: Alex Kurtzman, Michelle Paradise, Heather Kadin, Aaron Baiers, Olatunde Osunsanmi, Sonequa Martin-Green, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry és Trevor Roth. A sorozat társproducerei Alex Kurtzman és Michelle Paradise.

A Star Trek: Discovery első négy évada márciustól tekinthető meg a SkyShowtime-on. A sorozat forgalmazója a Paramount Global Content Distribution.

További Star Trek-filmek a SkyShowtime kínálatában: Star Trek (2009), Star Trek: Mindenen túl, Star Trek – Sötétségben, Star Trek 10. – Nemezis, Star Trek (1966) 1–3. évad, Star Trek: Deep Space Nine / A látogató 1–7. évad, Star Trek: Enterprise 1–4. évad, Star Trek: Protostar 1. évad, Star Trek: Strange New Worlds 1–2. évad, Star Trek – Az új nemzedék 1–7. évad és Star Trek: Voyager 1–7. évad.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

SkyShowtime
Filmek

Áprilisban árat emel a SkyShowtime

Áprilistól a SkyShowtime-ért is többet kell fizetnünk.

SkyShowtime
Filmek

A SkyShowtime decemberi, ünnepi megjelenései

Az ünnepekre is készül filmekkel és sorozatokkal a SkyShowtime.