Főoldal Filmek A SkyShowtime és Warner Bros. Discovery jelentős megállapodást kötött
Filmek

A SkyShowtime és Warner Bros. Discovery jelentős megállapodást kötött

Izgalmas tartalmakkal érkezik a SkyShowtime Magyarországra.

553
SkyShowtime

A SkyShowtime és a Warner Bros. Discovery jelentős tartalom felvásárlási megállapodást jelentett be. A megállapodás kizárólagos jogokat biztosít 21 európai HBO MaX Originals műsorra, és 168 saját gyártású sorozatepizód forgatókönyvére, felgyorsítva ezzel a SkyShowtime belépését a saját gyártású tartalmak terén, egyben bővítve a helyi tartalomkínálatot a különböző területeken.

A SkyShowtime három vadonatúj sorozatot mutat be SkyShowtime Originals néven és kizárólagos jogokat szerzett több mint 150 órányi, még futó és már befejezett sorozatra. A SkyShowtime, Európa következő nagy streamingszolgáltatója ma bejelentette, hogy Európában kizárólagos jogokat szerzett 21 regionális sorozatra a Warner Bros. Discovery-től, beleértve az HBO Max legnépszerűbb és legelismertebb műsorait a régióból. A megegyezés összesen 168 epizódot, több mint 150 órányi tartalmat, köztük új és korábban már sugárzott műsorokat biztosít a SkyShowtime-nak. Pénzügyi részleteket nem hoztak nyilvánosságra.

A megállapodás – amely három vadonatúj, a SkyShowtime-on már idén várható sorozatot foglal magában – jelentősen felgyorsítja a vállalat belépését a saját gyártású tartalmak világába. A SkyShowtime Originals néven futó új műsorok között szerepel az ID (Finnország és Svédország), a The Winner (Csehország és Szlovákia), valamint a Warszawianka (Lengyelország). Ezenkívül a SkyShowtime bemutatja a Por H o Por B (Spanyolország) második évadát is. A műsorok premierdátumait később közöljük.

A megállapodás során megszerzett egyéb népszerű műsorok közé tartozik több olyan sorozat is, amelyek új évadait nemrégiben mutatták be az HBO Max-on, de mostantól exkluzívan a SkyShowtime-on lesznek elérhetőek Ezek a Mi vagyunk a medvék (Svédország), az Időbevándorlók (Norvégia), a Kamikaze (Dánia), a Szexi Svédek (Svédország) és A besúgó (Magyarország).

A SkyShowtime-nak kizárólagos joga lesz mind a kilenc sorozathoz új évadokat rendelni és lehetősége lesz az egész világra kiterjedő jogokat szerezni bármely, a későbbiekben megújított sorozathoz. Az új, saját gyártású sorozatok mellett, a megállapodás tovább bővíti a SkyShowtime kiemelkedő, kritikusok által is elismert sorozatkínálatát, még azelőtt, hogy belépnének az európai piacra. A kilenc új és jelenleg futó műsor mellett az HBO Max 12 sikeres, már befejezett sorozatának több évada is kizárólag a SkyShowtime-on lesz elérhető 2023 márciusától.

Ezek közül néhány: Apanapok (Csehország), A szerelem sava borsa (Spanyolország), Hackerville (Románia), Knutby (Svédország), No Activity (Spanyolország), Igazi sztár (Románia), Ruxx (Románia), Eszmélet (Csehország), Siker (Horvátország), Dafne és a többiek (Spanyolország), Talált pénz (Románia) és Isten hozott Senkiföldjén (Norvégia).

A megvásárolt műsorok 22 piacon lesznek elérhetőek a SkyShowtime előfizetői számára. „Ez a megállapodás egy hatalmas mérföldkőnek tekinthető a SkyShowtime számára, amely segítségével a vártnál jóval hamarabb meg tudjuk vetni a lábunkat a saját gyártású műsorok területén. Kifejezetten Európa számára létrehozott streamingszolgáltatásként a SkyShowtime elkötelezett a fogyasztók iránt. A helyi műsorok fontos részét képezik stratégiánknak, és örömünkre szolgál, hogy otthont adhatunk ezeknek az új sorozatoknak, valamint azoknak a népszerű műsoroknak, amelyek az észak-, közép- és kelet-európai, illetve spanyolországi közönség körében pozítív fogadtatásra találtak.” – mondta Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója.

A SkyShowtime, amely februárban kapta meg a hatósági engedélyt, ezek után is folytatja csapatának kiépítését valamennyi piacán, a megállapodás keretében szerzett műsorok mellett pedig a saját gyártású tartalmait is fejleszti. Jon Farrar, a SkyShowtime műsorokért felelős vezetője elmondta: „A regionális saját gyártású műsorok mindig is kulcsfontosságúak voltak műsorajánlatunkban. Örömmel jelentjük be saját gyártású műsorstratégiánk első lépését – egyedülállóan elkötelezettek vagyunk piacaink iránt és alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk a helyi írókkal és producerekkel, hogy még hitelesebb történeteket hozhassunk el az előfizetőink számára.”

Az Európának létrehozott SkyShowtime hat regionális irodában dolgozik. Alkalmazásai és tartalmai 18 különböző nyelven lesznek elérhetőek 22 piacon. A már 12 piacon jelen lévő SkyShowtime szeptemberben indult Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban, majd novemberben Hollandiában és Portugáliában. Decemberben a szolgáltatás Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában is elstartolt. A SkyShowtime fennmaradó piacain, Albániában, Andorrában, Csehországban, Magyarországon, Koszovóban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Spanyolországban 2023 első negyedévében várható az indulás.

A helyi sorozatok mellett a SkyShowtime egyedülálló, a televízióban még be nem mutatott mozifilmeket, új és exkluzív sorozatokat, gyerekeknek szóló és családi műsorokat, valamint egyéb ikonikus tartalmakat hoz el a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock kínálatából – és mindez egy helyen lesz streamelhető.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Yellowstone
Sorozatok

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása, a nemzetközi sikersorozat az idei év...

SkyShowtime
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a SkyShowtime

Júniustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a SkyShowtime-on.

Kingstown polgármestere
Előzetesek

Megérkezett a Kingstown polgármestere 3. évadának teljes előzetese

Jeremy Renner visszatér június elején a Kingstown polgármestere 3. évadában.