Főoldal Játékok A Skater XL eltolt megjelenéséhez érkezik egy plusz pálya is
Játékok

A Skater XL eltolt megjelenéséhez érkezik egy plusz pálya is

Lesz hol gurulni az biztos.

675
Skater XL The Big Ramp kiemelt

A deszkás játékok dömpingjének egyik ígéretes versenyzője a Skater XL, melynek megjelenési dátumához egyre közelebb kerülve, sorra leplezik le az érdekesebbnél érdekesebb pályákat. Most sincs ez másképp, természetesen ezúttal is egy új helyszín bemutatására készített kedvcsinálót az Easy Day Studios csapata.

Aki meglesi a fenti trailert, egyből érezheti azt a gyomorösszerántó érzést amit anno Tony Hawk, Bob Burnquist, Danny Way vagy más big air deszkások valószínűleg nem éreztek sokat karrierjük során. Viccet félretéve gigászi méretű és félelmetes ívekről beszélünk, melyeken kész életveszély deszkázni, de legalább rendkívül látványos. Mindenesetre a játékban garantáltan élvezetes és üde színfolt lesz egy ilyen különleges pályán csapatni. A Big Ramp fantázianevű helyszín a játék megjelenésekor, az 1.0 verzió részeként érkezik 2020. július 28.-án. A Skater XL már elérhető korai hozzáféréssel PC-n, de jövő hétfőtől nyomhatjuk PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en is.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.