x
Close


Közelgő események

Filmek

A Sikoly néhány alternatív befejezéséről mesélt Melissa Barrera, és erre nyomós okuk volt a készítőknek

Elővigyázatosságból több alternatív befejezéssel is előálltak a készítők.

A Sikoly néhány alternatív befejezéséről mesélt Melissa Barrera, és erre nyomós okuk volt a készítőknek
  • Publishedjanuár 20, 2022

Most, hogy már második hete a mozikba került az új Sikoly, a főszereplő Melissa Barrera elárult néhány alternatív befejezést. Az új rész főszereplője azt is elárulta, hogy természetesen a készítők nem gondolták véresen komolyan ezeket a befejezéseket, és bár a forgatás megkezdése előtt még külön oldalakat is kaptak a forgatókönyvben, ezeket csak a óvintézkedésből készítették, nehogy kiszivárogjon bármi is a premier előtt.

Akárcsak az előző négy rész esetében történt, az ötödik Sikoly rész is mi mással végződhetett, minthogy lelepleződött Szellempofa és annak minden hátsó szándékára fény derült, hogy miért gyilkoltak meg annyi embert Woodsboróban. Ezúttal a gyilkosokról kiderül, hogy Sam barátja, Ritchie (Jack Quaid) és a húga, Tara (Jenna Ortega) állítólagos legjobb barátja, Amber (Mikey Madison), de úgy tűnik, más alternatíva is szóba kerültek a gyilkos kilétéről.

Bár valójában semmit sem forgattak le az alternatív befejezésekből, Melissa Barrera (Sam) a The Hollywood Reporter kérdéseire elárult néhány alternatív lezárást, amit még a forgatás előtt papírra vetettek a készítők.

A befejezés különböző verzióival álltak ellénk, és elővigyázatosságból különböző változatokat készítettek a befejezésből, arra az esetre, ha valaki kiszivárogtatná a befejezést. Így fedezhették magukat. De az én forgatókönyvemben, úgy emlékszem, a gyilkosok mindketten nők voltak. Nem hiszem, hogy Tara volt az; azt hiszem, hogy Amber és Mindy [Jasmin Savoy Brown] vagy Amber és Liv [Sonia Ben Ammar].

Amikor beszéltem a rendezőkkel, azt mondtam: “Ó, Istenem, ez annyira elképesztő, hogy a végén minden a nőkről szól. A gyilkosok nők, és a túlélők is nők. Ez annyira epikus!” Erre ők: “Igen, nem ez az igazi befejezés.” Erre én: “Oké, akkor is izgatott leszek.” Szóval nem árulták el a helyes befejezést, és igazából csak később tudtam meg, hogy kik lesznek a gyilkosok.

Melissa Barrera

Vicces módon Sam soha sem tekintettek úgy a készítők, mint a gyilkosra – akiről kiderült, hogy az eredeti Szellempofa Billy Loomis (Skeet Ulrich) lánya, és a hajlam benne is van, ami a sorozatgyilkosokban – szóval ebből az következik, hogy a készítők mindvégig úgy tekintettek rá, mint a franchise új főszereplőjére.

Sikoly
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.