x
Close


Közelgő események

Filmek

A seriff jelentéséből kiderült, hogy Jeremy Renner unokaöccsét mentette, miközben a hókotró maga alá gyűrte

Jeremy Renner otthon lábadozik, jobban van, a jelentésből most megtudtuk, mi történt pontosan.

A seriff jelentéséből kiderült, hogy Jeremy Renner unokaöccsét mentette, miközben a hókotró maga alá gyűrte
  • PublishedJanuary 26, 2023

Jeremy Renner megpróbálta megakadályozni, hogy a hókotró megcsússzon és elüsse az unokaöccsét, amikor a színészt a jármű maga alá gyűrte és összezúzta január 1-jén – derül ki a nevadai seriff hivatalának jelentéséből, amit a CNN tett közzé.

Miután a hókotróval kivontatta unokaöccse teherautóját a hóból, Renner anélkül szállt ki “a járműből, hogy a vészféket behúzta volna”, miközben a nehézgép oldalirányba megcsúszott a havas úttesten – áll a jelentésben, ami továbbá azt is jegyzi, hogy a vészfékjelző lámpa nem működött a jármű vezetőfülkéjében, és “mechanikai problémák is szerepet játszhattak a balesetben”.

A CNN szerint a jelentésben arra is kitértek, hogy “bár a Pistenbullynak mechanikai problémái voltak, a mechanikai vizsgálatunk alapján úgy véljük, hogy a rögzítőfék megakadályozza a Pistenbully előrehaladását. Amikor Renner megpróbálta megállítani vagy eltéríteni a Pistenbullyt, hogy elkerülje (unokaöccse) sérülését, a jármű maga alá húzta, beszorult a lánctalpak alá, és elgázolta”.

Renner unokaöccse mindaddig próbált segíteni a Bosszúállók színészén, amíg a helyszínre nem érkezett a sürgősségi orvosi ellátás és kórházba szállították a színészt.

Rennernek több mint 30 csontja eltörött a balesetben, tompa mellkasi traumával és ortopédiai sérülésekkel került kórházba. Renner most lábadozik és fizikoterápián vesz részt, de gyakran jelentkezik közösségi médiában, hogy rajongóit és követőit egészségi állapotáról tájékoztassa.

A Variety január 17-én megerősítette, hogy Renner elhagyta a kórházat és hazatért. A hírt többé-kevésbé ő maga jelentette be, amikor a közösségi médiában közölte a rajongókkal, hogy “nagyon izgatott”, hogy otthon nézheti a Paramount+ sorozatának, a Mayor of Kingstown” című évadpremierjét.

Sólyomszem
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.