x
Close


Közelgő események

Filmek

A Saturday Night Live írójával új Tini Nindzsa Teknőcök élőszereplős film készül

Colin és testvére írja a következő élőszereplős film forgatókönyvét.

A Saturday Night Live írójával új Tini Nindzsa Teknőcök élőszereplős film készül
  • PublishedAugust 3, 2021

A múlt évtizedben már egyszer nekifutottak, de akkor nem hozott nagy sikert a Tini Nindzsa Teknőcök feldolgozás a filmvásznon. A jelek szerint azonban a Paramount Pictures nem tud lemondani a filmszériáról, sőt, állítólag még mindig az egyik legfontosabb IP-ként tekint a franchise-ra. A stúdió megadta a zöld jelzést, és a Saturday Night Live íróját bízták meg az új film forgatókönyvének elkészítésével.

A Deadline értesülései szerint Colin Jost a testvérével ragad tollat, ők ketten fogják megírni az egyelőre cím nélküli film forgatókönyvét. A rendező és a főszereplők kilétét még homály fedi, de Andrew Form, Brad Fuller, Scott Mednick és Galen Walker mellett Michael Bay is visszatér producerként. Ennek a hírnek már aligha örülnek sokan, hiszen Bay volt a producere a 2014-es Tini Nindzsa Teknőcöknek és a 2016-os Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból folytatásnak is. Úgy tűnhet, mintha az új rész kapcsolódna a korábbi két részhez, de ezt még nem erősítették meg.

Jól mutatja, hogy a franchise milyen fontos a stúdió számára, hiszen több projekten is dolgoznak párhuzamosan. A Paramount év elején jelentette be, hogy Seth Rogen produkciós cégével egy animációs sorozaton dolgoznak, amit a tervek szerint 2023-ban fognak bemutatni. Rogen közösségi oldalán még egy nagy vázlatot is megosztott a sorozatról, ami a négy testvér összerázásáról fog szólni.

És ez még nem minden, hiszen a sorozat és az élőszereplős film mellett érkezni fog egy új videojáték is Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge néven. Szóval az előttünk álló években elhalmozzák a rajongókat mutáns teknősökkel.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.