Főoldal Filmek A Russo testvérek elárulták, mikor tervezik a visszatérést a Marvelhez
Filmek

A Russo testvérek elárulták, mikor tervezik a visszatérést a Marvelhez

Ebből következik, hogy nem ők fogják rendezi a Bosszúállók: Titkos háborút.

547
Russo testvérek

Joe és Anthony Russo sokak számára az MCU eddigi legjobb rendezői közé tartoznak az Amerika kapitány: A téli katona, a Polgárháború, a Bosszúállók: Végtelen háború és Végjáték című filmjeikkel. Bár a páros búcsút intett a Marvelnek, benne van a pakliban, hogy egyszer még visszatérnek, de a rendezők bevallásuk szerint erre még nagyon sokat kell várni, egyhamar nem fogjuk őket viszontlátni.

A testvérek a The Infinity Saga fináléja után távoztak a Marvel Studiostól, hogy minden erejükkel a saját projektjeikre koncentrálhassanak, de sok rajongó reméli, hogy visszatérnek a Bosszúállók: Titkos háborúra vagy az X-Men rebootjára. Jó hír, hogy a rendezők továbbra is tartják a kapcsolatot a stúdióval, és többször elmondták már, hogy nem zárkóznak el attól, hogy egyszer még visszatérjenek. De van egy rossz hírünk is, mégpedig az, hogy valószínűleg ez nagyon messze van.

“Mindig beszélgetünk; meg kell vizsgálnunk, mi működne” – mondta Joe a Variety-nek. “[De] az évtized végéig nem állunk készen arra, hogy bármit is csináljunk a Marvellel”.

Russó fivérek az AGBO stúdiójukkal több nagy filmen is dolgoztak, noha a kritikusok nem voltak elragadtatva tőlük. A Netflix az egyik legnagyobb partnerük, és bár A szürke ember nem aratott nagy sikert a kritikusok körében, a hírek szerint több spinoff is készülőben van, de Chris Pratt és Millie Bobby Brown főszereplésével már előkészületben van a The Electric State című film is.

Unatkozni nem fognak a következő években sem, de azért sokan remélik, hogy hamarosan újra feltűnnek majd a Marvelnél, és kedvükre választhatnak a projektek közül. A Bosszúállók: Végjáték máig a legsikeresebb képregényfilm, és a páros szerint sokáig így is marad, nem gondolják, hogy egyhamar sikerül majd túlszárnyalni az 1,2 milliárd dolláros bevételt az Egyesült Államokban. “Ez soha többé nem fog megismétlődni” – mondta ezt Joe a film hihetetlen sikeréről. “Ez volt a színházi filmgyártás korszakának csúcsa. Amikor elkezdtük az AGBO-t, már akkor éreztük a változás szelét.”

russos e1562093400504
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.