A Russo fivérek Anna Kendrick-et szemelték ki Squirrel Girl szerepre

A Marvel Univerzum két meghatározó rendezője megtalálta a tökéletes Squirrel Girl-t?

A Marvel Univerzum két meghatározó rendezője megtalálta a tökéletes Squirrel Girl-t?

Anna Kendrick nemrégen még azt javasolta a testvérpárnak, hogy ő lenne a legtökéletesebb Squirrel Girl szerepére és – a félig mókusbőrbe öltözött vad amazon -, könnyen megeshet, hogy valóra válik az álma. Korántsem kezdő színésznőről beszélünk, több filmben is alakított már maradandót, legutóbb épp a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres című paródiában tűnt fel. Arról szólnak most a pletykák, hogy az Amerika kapitány: A tél katonája, illetve a Polgárháború részek rendezői felfigyeltek a lányra, és már a szerepét is kitalálták.

A Russo testvérek legközelebb az Avengers: Infinity War-ban fognak visszatérni, amiről kiderült, hogy 67 hőst fog bemutatni.

Ez lenne a tökéletes szereplőválogatás, mindketten nagy rajongói vagyunk Anna Kendrick-nek.

– mondta következőket Joe Russo a Yahoo Movies-nak adott interjúban, miközben már a Polgárháború Blu-ray és DVD megjelenéseket promózta.

A Marvel stábja nem tud hibázni, legalábbis példa nem volt arra, hogy mellélőttek volna. Mindig jól választják meg a szereplőket, és rendezőket is a filmhez. Russo-ék kiemelt prioritást élveznek a Marvel Studios-on belül, megeshet, hogy maga a stúdió is igent mond Anna Kendrick kérésére, és máris kész a következő képregényhős.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Ben-Hur

Next Article

Igazi nagyneveket dobtak be az élőszereplős Pokémon-film élére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!