Főoldal Előzetesek A Renfield utolsó előzetese egyszerre lett vicces és nagyon véres
Előzetesek

A Renfield utolsó előzetese egyszerre lett vicces és nagyon véres

A Renfield utolsó nagy előzetese már magyar szinkronos formában is elérhető.

467

A Universal Pictures egy vicces – ám nagyon véres – utolsó előzetest tett közzé a Renfield című horrorkomédiához, amelyben Nicholas Hoult elkényeztetett lakájaként próbálja kiszabadítani magát Drakula szorításából. A végső trailer talán még az eredeti, vörös sávos teasernél is borzalmasabbra sikerült.

A trailer egy flashbackkel kezdődik, amely R.M. Renfield (Nicholas Hoult) és a baljós Drakula gróf (Nicolas Cage) első találkozását mutatja be. Drakula később igényt tart a fiatal ügyvéd szolgálataira, mielőtt a következő 90 évre a rabszolgájává tenné. Ezt követően véres mészárlásba csap át az előzetes, miközben Renfield próbál kiszabadulni a vámpír szorításából a nő (Awkwafina) segítségével, akibe beleszeret.

A Collidernek adott interjújában Chris McKay rendező elmondta, hogy a filmre úgy tekint, mint az eredeti, Lugosi Béla főszereplésével készült ’30-as évekbeli klasszikus egyetlen igazi folytatása.

Folyton azt mondogattam a marketingnek, hogy ezt kell mondanunk, hogy ez az egyetlen közvetlen folytatás. Azt hiszem, a Drakula lánya is lehet folytatás, mert a nyitójelenet kapcsolódik Tod Browning filmjéhez, de Lugosi Béla nem szerepel benne, hanem teljesen más karakterekkel találkozunk. És az egy nagyszerű film, vad, ha még nem láttad. Szerintem a film nagyszerű volt.

De számomra ez az egyetlen igazi közvetlen folytatás. Szóval igen, bárcsak ezt használnák a marketingben. Szerintem ez egy vicces módja lenne a film pozicionálásának. Az eddigi leghosszabb idő az eredeti film és a folytatás között, legyőzve a Psychot is. Azt hiszem, talán az Avatar vezeti ezt most, mivel az első rész óta hosszú idő telt el.

Chris McKay

A magyar szinkronos előzetes mellett angol nyelven is elérhető a végső trailer:

Bram Stoker klasszikus regényében R. M. Renfield Dr. Seward egyik rabjaként mutatkozott be, mielőtt a háttértörténetéből kiderült volna, hogy valójában Drakula ügyvédje és Jonathan Harker elődje. A gonosz gróf őrületbe kergette Renfieldet, aki készségesen a tanítványa lett, mert azt hitte, hogy egy napon megkapja az örök élet ajándékát.

A filmet Chris McKay (A holnap háborújaLEGO Batman: A film) rendezte Ryan Ridley (Ghosted: Parás páros sorozat, Rick és Morty sorozat) forgatókönyvéből, a The Walking Dead és a Legyőzhetetlen alkotójának, Robert Kirkman eredeti ötlete alapján. A további szereplők Awkwafina, Ben Schwartz és Adrian Martinez. A producerek Robert Kirkman és David Alpert, co-presidents Bryan és Sean Furst és Chris McKay. A vezető producer Samantha Nisenboim.

Renfield országos bemutatója 2023. április 13.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események