Főoldal Filmek A rendező szerint csillagközi lesz A függetlenség napja 3
Filmek

A rendező szerint csillagközi lesz A függetlenség napja 3

Roland Emmerich rendező már a folytatáson töri a fejét, és arról mesélt, hogy a harmadik részre mennyi időt hagynak, hány év telik el A függetlenség napja: Feltámadás után.

1.3k
Roland Emmerich

Roland Emmerich rendező már a folytatáson töri a fejét, és arról mesélt, hogy a harmadik részre mennyi időt hagynak, hány év telik el A függetlenség napja: Feltámadás után.

Mikor bejelentették évekkel ezelőtt, hogy elkészül A függetlenség napja folytatása, akkor mindenki arra gondolt, hogy a Feltámadás csak egy puzzle darabkája lesz, és az igazi finálé majd a harmadik részben jöhet el. Akik már látták a második részt a mozikban, vagy olvasták a kritikánkat, azok tudják, hogy miről beszélünk.

Még csak most csütörtökön érkezett meg a mozikban az új rész, de máris arról kezdtek beszélni a stábnál, főleg a rendező, hogy mi várható majd a harmadik felvonásban. Egyelőre a film nem hozza a várt számokat, mert már a második héten tarol a kasszáknál a Pixar új animációs filmje, a Szenilla nyomában. A kritikusok és a nézők is odáig vannak a Némó nyomában folytatásáért, így egy rajzfilm is lenyomta A függetlenség napja: Feltámadás-t a Box Office adatok szerint. Az Empire kérdezte a rendezőt a harmadik részről:

A következő film egy intergalaktikus utazás lesz. Talán egy-két évvel később, és nem húsz évvel. Meg akarom tartani a jelenlegi csapatot, különösen a fiatal színészeket, de Jeff Goldblum és Brent Spiner is benne lesz. Vicces lesz egyben tartani a csapatot. Elképzelem őket, amint az egyik újjá épített hajóval a féreglyukba repülnek. Szerintem, ez egy klasszikus űrutazós film lesz, és remek ötleteink vannak erre nézve.

Alapvetően ezek csak vázlatok, nem egy konkrét történet, elképzelés a film folytatásához. Még az sem világos, hogy a két részből álló történetet az eredetileg tervezett folytatásra sűrítették-e le. A függetlenség napja 3 még nem kapott szabad jelzést a 20th Century Foxtól, nem beszélhetünk tényként a folytatás(ok)ról. Roland Emmerich mit sem törődik ezzel, fejébe vette, hogy jön A függetlenség napja 4, ebből következik, hogy egy új trilógiával készült. Sajnos nem biztos, hogy megéljük ezt, mert húsz évet kellett várni a másodikra is, talán ez a vonat már elment.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic Park
Filmek

A Jurassic Park írója nem akarta, hogy Ian Malcolm szerepeljen a filmben

Jeff Goldblumot majdnem megfosztották az egyik legjobb szerepétől.

Jurassic World: Világuralom
Filmkritikák

Jurassic World: Világuralom kritika

Falak közzé tárták a történetet, egyszerűen képtelen elhagyni a parkot.